Pórek zapečený s rýží a uzeným masem

toprecepty.cz Kuchař:

Zeleninová jídla 0 názorů

43

Suroviny

60 dkg pórku
30 dkg rýže
rostlinný tuk
20 dkg vařeného uzeného masa
2 vejce
1/4 l mléka
pepř
petrželka
sůl
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Dobře očištěné bílé části pórku vložíme do vařící osolené vody a uvaříme téměř do měkka.

  2. Pokrájíme na kousky.

  3. Uvaříme rýži.

  4. Do vymaštěné zapékací misky narovnáme postupně vrstvy rýže a pórku a pokrájeného uzeného masa.

  5. Vrstvy osolíme, opepříme a posypeme sekanou petrželkou. Horní vrstva je rýže.

  6. Dáme zapéct do trouby a po chvíli zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci.

Poznámka

Podáváme se zeleninovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pórek zapečený s rýží a uzeným masem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo