Dip: Lahodná omáčka, do které se namáčí kousky jídla
Připravte si s námi dokonalý dip, který pozvedne váš oblíbený pokrm k dokonalosti. Dip je neodmyslitelnou součástí některých pokrmů, které bychom si bez něj nedovedly ani představit. Jeho příprava je velmi snadná a hotová během chvilky.
Nejlepší dipy
- Sezóna grilování už začíná být v plném proudu a dokonalý dip ke grilovanému masu zvládnete připravit raz dva. Pokud rádi experimentujete pak si určitě zkuste připravit tyto netradiční dipy.
- Znáte ajvar? Tato lahodná ale zároveň lehce pikantní zeleninová směs se skvěle hodí k topinkám, k masu nebo i k pečeným bramborám.
- Quacamole: Nejoblíbenější dip ke smaženým kukuřičným lupínkům - nachos. Dokonalá kombinace avokáda, rajčat, bylinek a limetkové šťávy.
- Ljutenica: Papriková delikatesa, která patří mezi nejslavnější bulharské speciality. Podle našeho návodu ji hravě zvládnete.
Den guacamole
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stehýnka pečená s brambory a mrkví
Přidáno před 2 hodinami
Houbová smaženice podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 4 hodinami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 11 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bao buns aneb Kynuté čínské „knedlíky“ s pikantní grilovanou panenkou. Plní se až po uvaření a těsto se předtím potírá olejem
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny