Znojemská specialita z časopisu Blesk
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 636 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 128,12 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 41,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Blesk Vaše recepty, autorkou je Jindřiška Mlecová z Olomouce.
Recept jen malinko poupraven.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2020 14:55
13. 9. 2011 21:29
7. 7. 2011 09:19
6. 7. 2011 13:08
6. 7. 2011 10:41
5. 7. 2011 21:23
5. 7. 2011 21:19
5. 7. 2011 20:48
5. 7. 2011 18:59
5. 7. 2011 18:49
5. 7. 2011 18:39
5. 7. 2011 16:48
5. 7. 2011 16:08
Krom toho vepřové je mnohem stravitelnější, ono je totiž nejpodobnější našemu vlastnímu masu
Zasloužený bod přidávám, z vepřového děláme leccos, tohle nás nenapadlo.
5. 7. 2011 16:06
5. 7. 2011 15:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 16 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 22 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 23 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno 12. 6. 2024 08:35
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 8 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 8 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 11 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 13 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 13 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 13 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: speciality z vepřoveho recepty blesk recepty speciality z veproveho masa recepty blesk fazolový gulaš s klobásou recepty blesk fazolový gulaš s klobásou speciality recepty speciality z plecka speciality pečená masa recepty speciality z masa časopis blesk maminčiny recepty fazolový guláš speciality z vepřového masa recepty bleskrecepty vepřove recepty speciality blesk speciality z vepřového plecka blesk vaše recepty znojemska z veproveho maminciny recepty hovezi po znojemsku speciality z vepřového masa na pive
Suroviny: plecko vepřové, cibule, sádlo, protlak rajčatový, vývar, mouka hladká, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, mrkev sterilovaná, pivo světlé, pepř, paprika sušená sladká, sůl
Znojemská specialita z časopisu Blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGmD
16 názorů