Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami

lenka-m Kuchařka:

Jiné maso 8 názorů

32

Suroviny

50 dkg srnčího masa
20 dkg vepřového masa
20 dkg hub
1 lžička kysané smetany
1 lžíce kečupu
1 kostka masoxu
1 dl červeného vína
1 velká cibule
mletá paprika
mletý pepř
kmín
sůl
kmín
hladká mouka
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Houby očistíme a dusíme na oleji společně s kmínem pepřem.

  2. Nyní si osmahneme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená obě masa na kostičky, sůl a dusíme. Maso občas podlijeme vývarem z masoxu.

  3. Když maso změkne, přidáme kečup, kysanou smetanu, červené víno, papriku, podušené houby a vše krátce povaříme. Nakonec trochu zahustíme hladkou moukou.

Poznámka

Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami

  • Dadka0 Dadka0

    japi3:???:-?:-))

    Odpovědět

  • japi3 japi3(neregistrovaný)

    a těch ingrediencí do toho, já bych řekl škoda těch věcí, Na způsob Babica

    Odpovědět

  • japi3 japi3(neregistrovaný)

    omlouvám se, ale takto nevypadá Madarský guláš, to je jako segedýn. I ta barva toho guláše. :-((

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • eva eva(neregistrovaná)

    jelení maso je ještě lepší než srnčí:-*

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Uplně jiné není, ale určitě tužší a přinejmenším chce déle dusit a určitě bych ho přes noc raději naložila...

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Dej jelena - parohy jako parohy :-D:-D:-D

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    myslite, ze srncie je uplne ine ako jelenie? mam jelena, ale nemam srnca;-(

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo