

Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami
Suroviny
- 50 dkg srnčího masa
- 20 dkg vepřového masa
- 20 dkg hub
- 1 lžička kysané smetany
- 1 lžíce kečupu
- 1 kostka masoxu
- 1 dl červeného vína
- 1 velká cibule
- mletá paprika
- mletý pepř
- kmín
- sůl
- kmín
- hladká mouka
Postup přípravy receptu
Houby očistíme a dusíme na oleji společně s kmínem pepřem.
Nyní si osmahneme na oleji drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená obě masa na kostičky, sůl a dusíme. Maso občas podlijeme vývarem z masoxu.
Když maso změkne, přidáme kečup, kysanou smetanu, červené víno, papriku, podušené houby a vše krátce povaříme. Nakonec trochu zahustíme hladkou moukou.
Poznámka od kuchařky
Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s chlebem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Guláš ze srnčího a vepřového masa s houbami
-
japi3:???
-
a těch ingrediencí do toho, já bych řekl škoda těch věcí, Na způsob Babica
-
omlouvám se, ale takto nevypadá Madarský guláš, to je jako segedýn. I ta barva toho guláše.
-
-
jelení maso je ještě lepší než srnčí
-
Uplně jiné není, ale určitě tužší a přinejmenším chce déle dusit a určitě bych ho přes noc raději naložila...
-
Dej jelena - parohy jako parohy
-
myslite, ze srncie je uplne ine ako jelenie? mam jelena, ale nemam srnca