Žampiónová omáčka - majonézová studená
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu: Receptury studených pokrmů, mírně poupraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2022 16:16
26. 7. 2011 17:25
26. 7. 2011 12:38
26. 7. 2011 12:07
26. 7. 2011 10:36
25. 7. 2011 22:52
rebeka: špagi už odpovědělaMám Receptury
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
25. 7. 2011 22:04
25. 7. 2011 21:54
Rebi, no do těch Receptur
25. 7. 2011 21:54
proč sem lezu tak pozdě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 26 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 49 minutami
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 54 minutami
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 1 hodinou
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Pro žampiony nemusíme chodit do lesa, ale stačí vyrazit na nákup. Možná řešíme dilema - loupat či neloupat jejich hlavičky?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: receptura zampionove omáčky studena houbova omacka studená omáčka houbový dip za studena houbova smetanova omacka ke grilovacce majonézové omáčky k masu domácí tatarský omáčka receptura 10 porci řampionova omačka zastudena zampionova omáčka k panence majonezova omacka na steak dochucení žampionové omáčky jemná žampionová omáčka žampionová omáčka s vínem žampionová omáčka recept
Suroviny: žampióny, olej, majonéza, mléko, víno bílé, sůl, pepř bílý, šťáva citronová, cukr moučkový
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
9 názorů