Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Domácí tatarská omáčka

Máte v plánu si trochu zahřešit jídlem? Možná se vám už sbíhají sliny na dozlatova usmažený sýr a hranolky. Zapomeňte na omáčku ze supermarketu. Ukážeme vám rychlý a jednoduchý způsob, jak si připravit lahodnou tatarku z pohodlí domova.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min

10 min (10 min příprava)

8. 6. 2009 13:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 318 kJ / 1 510 kcal
Bílkoviny4,94 g
Tuky162,48 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,23 g
Sacharidy6,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dochutit můžeme i octem nebo worchestrovou omáčkou, ale to už nechám každému po libosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Larry

12. 5. 2017 19:24

Odkdy se kupovaný šmejd dáva' do čehokoliv domácího ?!
:no:

Petra

20. 12. 2015 19:47

Podravka do majonézy, to teda musí být mňamka :) Komu se nechce strouhat okurku a krájet cibuli najemno, tak spousta lidí má doma takovej ruční kráječ, stačí vhodit do nádoby, párkrát zatočit "kličkou" a je nakrájeno... :)

Jitule-cibule Jitule-cibule

19. 12. 2015 22:30

Tak tuhle jsem dělala už před hodně lety :yes: a jak mi čas šlapal na paty, chvilku trvá než se cibule nakrájí najemno a ještě strouhat okurky, ufff :-D dělám jen majonézu ochucenou solí, podravkou, kečup a česnekem nešetřím a to je teda mňamka!
Samozřejmě, že ne do salátu :-8
Mějte se kouzelně :-K

Algoritmus

11. 7. 2013 18:00

Já tam přidávám ještě kapari... nejlepší do tatarky bývávaly znojemský okurky.

Kubajs

3. 7. 2012 20:16

koukněte se na složení jakékoliv kupované majonézy.......voda,e,e

Eva

7. 4. 2012 16:18

Peťulka:tatarka domácí je bájo, já si dělám i majonézu je to rychle hotové a je to lahoda.

Peťulka

17. 12. 2011 11:28

Také mám nejradši domácí tatarku.Doporučuju všem akorát tam dávám plnotucnou horcici.:-)

Ivana Ch

14. 12. 2011 05:41

Dlouhou dobu jsem kupovala majonézu Helmans a byla jsem s ní moc spokojená.Asi před dvěma měsíci jsem jí zase koupila, byla hnusná, jako by udělaná z vyjetého motorového oleje, letěla do koše. Už jí nechci. Dělám si svojí. Vajíčka mám od svých slepiček, tak se zatím salmonely nebojím.

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 10. 2011 22:11

Ivunka: Taky Ti doporučím udělat si jen tolik, kolik se hned sní, maximálně druhý den;-)

srettka

26. 10. 2011 14:07

Tahle je vyborna,delam ji taky, jen davam plnotucnou horcici :-p:yes::yes::yes: jen je lepsi ji delat cerstvou, proto ji delam jen tolik, aby se snedla-)
p.s.cibul uz radeji jen jemne krajim, strouhana rada horkne:-)

marenka.j

26. 10. 2011 12:56

Ivunka:sníst se hned nemusí, ale samozřejmě je tam nějaká trvanlivost. Vydrží den a je dobrá, poté ztrácí svou chuť.

Ivunka

26. 10. 2011 08:21

Ahojky, chystám se zkusit tento recept na domácí tatarku, ale chtěla jsem zeptat, jestli si jí po udělání můžu schovat třeba do ledničky, nebo se musí hnedka sníst.
Děkuju a hezký den!!: )

Ivet

10. 10. 2011 13:02

zkusila jsem tento recept a je to velká mnamka.Je jasné že každý to dělá jinak ale tento recept mi moc chutná:yes:

batelkovav

12. 12. 2010 15:01

Jen tak na okraj se slehaji zloutky s olejem a octem,kdyz nevis neurazej jiny.;-)

Kai

22. 11. 2010 01:16

Divam se ceskou stranu na vylepsenou Tatarskou Omacku ale boze TA se dela uplne jinak Nez jek zde pise ... dela se ze separated egs a slehase s olejem aby se tak vytvorila majoneza do ktere se postupne pridavaji chute a jine koreni ... takze jen tak na okraj ... :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na tatarskou omáčku recept na domácí tatarskou omáčku vyroba tatarky domácí tatarka výroba domácí tatarky recept na domácí tatarku domácí tatarka z majonezy tatarka z majonézy výroba majonézy jak vyrobit tatarskou omáčku jak udelat tatarskou omacku tatarska domácí tatarka z Majolky® tatarka z Majolky® tatarská omáčka z jogurtu výroba domácí majonezy recept tatarskou omačku recept na tatarku jak se dela tatarka domácí tatarka recept

Suroviny: majolka, cibule, okurky sterilované, lák z okurek, hořčice, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Domácí tatarská omáčka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MjxP