Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 118 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,28 g |
Tuky | 49,61 g |
Vláknina | 12,82 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 53,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2013 14:40
Vaclav Fronek: kupujeme celé jahňa, ktoré si dávame do mrazáku Aj s vnútornosťami. A keďže sestra toto nemusí, máme žľazy z 2 jahniat
16. 2. 2013 10:22
Býčí jsem už dělal. Na omajdu i jako řízek, ale že se dají sehnat JEHNĚČÍ to ani nevím. Snad někde v oblasti kde se více pěstují ovečky ? Ale máš +bodík 5
16. 2. 2013 09:56
Týý jo!! Terezko, býčí jsem už dělala, ale tyhle jehněčí jsem ještě snad ani neviděla!!
15. 2. 2013 22:26
Já žlázy ještě nikdy nedělala, ale lákají mne+
15. 2. 2013 22:06
tejaja:Terezko, ty řádíš na samý večer, že by jako taková inspirace před spaním Mám ráda žlázy býčí, tak proč ne jehněčí, když je to obojí se stejnou funkcí že Máš 3.boda
15. 2. 2013 21:45
srettka:
15. 2. 2013 21:42
srettka:
15. 2. 2013 21:38
tejaja:bože, mě tie guľe načisto oslepily, že jsem si popletla i druh přežvýkavce, z ovčího batolete jsem udělala mladého býčka no, ty rumbakoule mě nesvědčej
15. 2. 2013 21:28
srettka:
15. 2. 2013 20:35
srettka: jahňa, teda chlapček od ovečky
15. 2. 2013 20:33
O DÝÝÝJO to jsou guľe ty jsou sloní?? páč esli je nosíl býček, tak tahal snad po zemi, ne?
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast
fajnšmekrum dobrou chuť, bejčkům oupřímnou šoustrast
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 37 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí žlázy ovčí žlázy ovci zlazy ovci zlazy recepty recepty ovci zlazy kozí zlazy recepty jehněčí žlázy recept ovčí žlázy jídlo beraní žlázy recepty jehněčí žlázy recepty jehněčí na hořcici jehněčí žlázy recepty na beraní žlázy beraní žlázy recept pečené ovčí žlázy ovce s hořčičnou ovčí žlaza mohu kuchyňsky zpracovat jehněčí žlázy? ovčí zlazy recept čištění jehněčí žlázy
Suroviny: jehněčí žláza, mléko, pyré rajčatové, hořčice francouzská, sůl, pepř, olej, vývar, cibule, česnek, mléko, mouka hladká, olej, ocet,
Jehněčí žlázy s rajčatovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gXoj
11 názorů