Tukožroutská polévka
Variací na zeleninovou polévku existuje nespočet. Vždy můžete vzít, co máte zrovna po ruce a vykouzlit rychlou a jednoduchou polévku. U tohoto receptu přinášíme kombinaci rajčat, zelí, celeru a paprik.
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu pokrájíme na tenké nudličky.
Krok 2: V hrnci rozehřejeme olivový olej, vložíme nakrájenou zeleninu a necháme ji podusit.
Krok 3: Jakmile zelenina měkne, podlijeme ji asi 4 litry vody. Dochutíme Vegetou, česnekem, prostě podle vlastní chuti.
Krok 4: Vaříme tak dlouho, dokud zelenina nezměkne do křupava.
Krok 5: Hotovou polévku nalijeme do menších nádob, které můžeme uchovávat v lednici. Takhle vydrží asi 1 týden.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tukožroutská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/e7j
Moje poznámka
Tukožroutská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/e7j
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 33 minutami
Grilované hovězí hrudí
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí pastrami
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaná svatomartinská husa
Přidáno před 1 hodinou
Huli huli kuřecí křídla
Přidáno před 2 hodinami
Zauzené makrely
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 4 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 11 minutami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 41 minutami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 1 hodinou
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 1 hodinou
Lehký tvarohový koláč
Esa před 2 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 4 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 4 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 4 hodinami
Tématické fráze:
tukožroucká polévka,
hubnouci polevka,
recept na tukožroutskou polévku,
sbírané mléko,
hubnoucí polévky,
tukožrotská polévka,
polévky recepty,
tukozroudska polevka,
recepty na dietu,
tukožroucká polévka recept,
polívková dieta,
co je sbírané mléko,
polévková dieta,
tukožroucka polivka,
úprava ph v těle,
tukozrouska polevka,
dieta recepty,
tukožroutskápolévka,
tukožrotská polévka recept,
tukožroudská polevka recept
Suroviny:
cibule,
paprika čerstvá zelená,
zelí hlávkové,
celer,
rajče loupané,
voda,
vegeta,
česnek,
bylinky,
olej olivový
Komentáře (88)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Že ovocie a zelenina neobsahujú toľko minerálov a vitamínov ako kedysi - keby ste videli tie doslova ružové polia od umelých hnojív a množstvo pesticídov, ktoré sa použilo v poľnohospodátstve kedysi, tak by ste také čosi netvrdili. Ja som 20 rokov pomedzi tie ružové polia denno denne chodila do práce a vďaka tomu, že sme chodievali ako študenti na brigády a potom s deťmi ako učiteľka, tak o tom čosi viem. Videla som to na vlastné oči a počula od agrotechnikov na vlastné uši.
Umelé doplnky výživy sú drahý a často neúčinný spôsob, ale účinný na vymámenie peňazí z ľudí. Pritom 90% ľudí nie je schopných tieto preparáty využiť a míňa kvantum peňazí zbytočne. Ono na vstrebávanie vitamínov a minerálov sú potrebné aj ďalšie látky, ktoré náš organizmus vyrába a umelo sa vyrobiť nedajú. Naše telo nie je blbé a dobrý imunitný systém okamžite rozpozná každú nie prirodzenú vec v tele.
Musím povedať, že jem zeleninu z vlastnej záhradky, ale veľa zeleniny z obchodu. Ani u tej zo záhrady si nedávam robiť rozbor, takže ani netuším, aké množstvá ktorých minerálov a vitamínov obsahuje. Ale jedno viem isto : posledný komplexný rozbor mojej krvi a ostatné vyšetrenia ukázali, že zdravá som, nechýba mi nijaký prvok ani vitamíny, všetko je v norme a cítim sa úžasne dobre a plná energie. Stačí jedno : jesť denne a rôznu zeleninu ( zelenina nie je len mrkva
píše mi mnoho lidí, kvůli tomu, abych jim poradila. Já se snažím lidem odpovědět co nejvýstižněji, ale mnozí z nich ani neodpoví. Je potřeba si uvědomit, že jestli chcete zhubnout, musíte udělat i něco pro své zdraví!!! A to je doplnit minerály a vitamíny v těle. Neni možné, aby jste přitom jak se stravujeme měli všechno doplněné. Ovoce a zelenina už dávno neobsahují tolik vitamínů a minerálů jako dřív! A je to dáno i tím, že jsou různě chemicky ošetřovány hnojivy a pesticidy!
Dr. Joel Wallach, nositel Nobelovy ceny z roku 1991 prohlásil:
„Zemědělská půda je ochuzena o minerály a v důsledku toho úroda z této půdy neobsahuje dostatek minerálů. U lidé, kteří jedí takovou stravu, dojde k výskytu nemocí spojených s nedostatkem minerálů. Jediným způsobem jak těmto nemocem předejít je užívat potravinové doplňky obsahující minerály“.
A já vám ty potravinové doplňky nabízím a to v nejlepší kvalitě! Je zapotřebí si uvědomit, že to něco i musí stát. Takže mi prosím pište, jen když to myslíte se svým zdravím vážně! Já vám nebudu radit žádné babské rady, protože si myslím, že na dnešní dobu je to málo!