Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biskupský beránek

Pokud váháte, zda na Velikonoce upéct beránka nebo biskupský chlebíček, máme pro vás řešení v podobě biskupského beránka. Jemné šlehačkové těsto spolu s mandlemi a kandovaným ovocem chutná skvěle a díky beránkové formě také nádherně vypadá.

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

4. 3. 2008 14:21

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 081 kJ / 2 649 kcal
Bílkoviny74,72 g
Tuky34,24 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 526 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy504,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mia

26. 3. 2016 12:17

Dobrý den, dnes se ho chystám péct, ale mám podle mě takovou menší formu-neni keramická. A bojím se že mi to přeteče a nebo naopak když dám pol. Dávku aby mi vůbec vykynul. Máte někdo zkušenosti s menší formou dekuju

gogyna gogyna

24. 3. 2016 10:43

Výborný beránek dala jsem tam půlku tvarohu nemělo to chybu.Budu dělat ještě jeden.:yes::yes::yes:

Ivana79 Ivana79

18. 4. 2014 14:53

Naozaj výborný :-*:-p:-p:yes:

Zuzka

1. 4. 2013 16:50

Je to výborný a když do těsta přidáte kokos a půlku těsta necháte bílé a druhou půlku do ní dáte kakao tak je to úžasný. Navíc ozdobit můžete limetkovou cukrovou polevou.

Zdeňka

31. 3. 2013 12:46

jirka:

jirka: Já ho pekla také v keramické formě při 170° 55 minut a byl výborný :)

jirka

27. 3. 2013 18:13

Nevíte náhodou kuchařinky jak se to dlouho pece? mám keramickou formu na beranka s poklopem,dekuji

marid

23. 4. 2012 14:16

byl rychlý a velice dobrý = :-* super!!!

zdena-rohlikova

9. 4. 2012 08:40

:-KByl dobrý rychlý a povedl se.MOHU DOPORUČIT!

Jiřina

8. 4. 2012 07:35

Já pekla beránka včera,ochutnali ho a dneska musím péci nového hned byl pryč.:-K

indulina28 indulina28

13. 10. 2010 05:49

;-)

alois

25. 2. 2010 22:19

jak dlouho se to pece prsim

Olina-preclik Olina-preclik

31. 10. 2008 14:18

Je to velice podobné mé tzv. Šlehačkové buchtě a ta je teda moc dobrá. Mě to připadá jako docela mňamka.:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: velikonoční beránek recept hrníčkový recept na beránka recept na biskupského beránka biskupský chlebíček recept velikonoční beránek - nejlepší recept beránek z biskupského těsta levný a výborný biskupský chlebíček výborný velikonoční beránek recept recept na biskupského velikonočního beránka recepty na beranka velikonoční beránek hrníčkový recept na velikonočního beranka velikonoční beránek hrníčkový recept pravý biskupský beránek výborný velikonoční beranek top recepty velikonoční beránek jak se pece beranek peceme beranka recept na biskupský chlebíček velikonoční beranek z biskupskeho testa

Suroviny: mouka polohrubá, cukr, smetana ke šlehání, vejce, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kůra citronová, mandle sekané, ovoce kandované, čokoláda

TopRecepty.cz

Biskupský beránek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrX