Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí žlázy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

5. 12. 2011 18:41

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie258 kJ / 62 kcal
Bílkoviny1,75 g
Tuky0,32 g
Vláknina5,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy11,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

6. 12. 2011 11:58

Recept se mi líbí:yes:+5:yes:Je fakt,že u nás používám pouze býčí,jehněčí snad opravdu jen z domácího chovu:-)Špagetko toho vašeho řezníka ti normálně závidím:-8;-)

tejaja tejaja

6. 12. 2011 11:22

srettka: Ak mám jahňa, tak použijem jahňacie, sú oveľa jemnejšie a chutnejšie ako býčie. Ostatne, prečo by sa nemohli jesť práve jahňacie ?!?:-O

magdalenka magdalenka

6. 12. 2011 09:04

srettka:neboj, o akékoľvek nie...ešte sa konzumujú z prasiatok - kančekov, býkov, počula som, že aj z kohútov...;-)

srettka

6. 12. 2011 08:37

býčí vercajk došel? ? ? kristova noho, už i jehněčí? kucí třeste se, tady jde o gu`le a vypadá to, že o jakékoliv:-O:-D

Jenny

5. 12. 2011 20:14

:yes:tož to bych si dala řéct...:yes:

spagetka spagetka

5. 12. 2011 18:53

Terí, chápu, že jehňata musej mít žlázy;-), já teda žádný v obchodě v nabídce neviděla. Ale vyrazím ke svému řezníkovi, který dělá nemožné ihned a zázraky do 3 dnů ;-);-):-D:-D, líbí se mi to, takže ukládám :-p:yes:

cathleen cathleen

5. 12. 2011 18:47

:-)tak tohle jsem ještě neochutnala a asi ani neochutnám - nevím, kde bych se k nim dostala. Ale může to být výborné:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: beraní žlázy jehněčí koule jehneci varlata skopové žlázy jídlo z jehněčích žláz beraní žlázy recept recept na jehněči koule příprava beraních varlat recept na beraní koule beraní varlata recept jehneci koule recept jehneci varlata recept beraní žlázy recepty skopove koule skopove varlata recepty recept jehneci varlata skopove zlazy recept berani varlatarecept co ze žláz z berana recepty berani zlazy

Suroviny: jehněčí žláza, cibule, olej, paprika, rajče, žampiony sterilované, protlak rajský, pepř bílý mletý, sůl, mléko

TopRecepty.cz

Jehněčí žlázy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOxr