Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na pivní plechovce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 2. 2009 11:54

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Teď jsem si na ten recept vzpoměla a dlouho jsem ho nedělala. Udělám a dodám fotky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svetlana Svetlana

18. 11. 2012 16:22

Ajko nevím, ale s lahví jsem to nezkoušela...když v plechovce!!! uděláš dva-tři otvory a pečeš, tak pivo se vypařuje a je v kuřeti opravdu cítit...zkus to příště na plechovce...;-)

ajucha

18. 11. 2012 13:52

Dnes jsme dělali kuře na pivní lahvi,nevím kde se stala chyba,ale pivo z ní vůbec nevyteklo.Pekla jsem ho 1,5 hod na 180 stupňů.
Poradíte?;-)

chocolate chocolate

22. 8. 2011 22:23

Já dělala už dvakrát a rodina to miluje:-K:-p

Svetlana Svetlana

22. 8. 2011 22:20

uff!!! Já jsem to nevymIslela :-)...to mám taky od někoho :-D

spagetka spagetka

22. 8. 2011 16:22

chevy::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 8. 2011 16:16

chevy::-D:-D:-D:-D:-D:-D:yes:

chevy

22. 8. 2011 16:03

robin: Nechtěl jsi napsat na šaltrpáce,(řadící páce), kdybys nerozuměl:-?:-? páč na převodovku bys ho těžko posadil, ty tiráku:-8:-D:-D:-D

robin

22. 8. 2011 15:49

vy už nevíte co samejma blbostma vymíšlet,co třeba kuře na převodovce po tirácku.nejlepší je buřtík na ohýnku a to pivko v plechu studené do žaludku ne,

katka

25. 7. 2011 16:44

My jsme ho dělali taky,nejdřív jsme ho nechali drobet opéct a pak posypali kořením na kuře a polévali šťavou,která vznikla a to byla panečku mňamka :):-p:yes::yes::yes::yes::yes:

David

16. 7. 2011 12:14

Z plechovky se žádná barva neuvolní. Vyzkoušeno, i s tím nejlevnějším německým pivem, co v krámě měli. :yes: Alobal by se při natahování snadno roztrhal, řekl bych.

ilona

9. 7. 2011 01:40

Bojíte-li se škodlivin z plechovky,obalte ji v alobalu.:-8

Hellis

19. 6. 2010 12:30

Zajimavé, že většinou nemáte rozdíl oproti \"normálu\" Já snad už ani jinak kuře nedělám. Kuře je takhle mnohokrát šťavnatější a ani po 3 - 4dnech, když senáhodou hned nesní, tak je jak čerstvé z trouby. Nemusí se dělat naplechovce, ono stačí třeba na pivě ve skle to je jedno. recept super, jen ten med bych do té marinády nedával, já rád křupavou kurčičku :-)

aja.g

6. 7. 2009 09:52

Medová marináda: (na pomazání kuřete)
3 lžíce medu
2 lžíce Worchestrové omáčky
1 lžíce sojové omáčky
2 lžičky granulovaného česneku (nebo čerstvý)
2 lžíce oleje
1 lžička soli
Vše dobře promíchat.
Pivo se může i nalít do pekáčku, ale tady se jedná hlavné o to, že kuře STOJÍ v troubě. Takže kdo má stojánek, není co řešit.:yes:

maris maris

11. 2. 2009 09:45

Světlanko, měla jsem v plechovce ještě asi tři další díry, to by mělo stačit. Dělala jsem to jednou a teď jsem chtěla opravdu jen kvůli tomu, abych sem návod mohla přidat, protože to je snad na všech stránkách o vaření a my jsme tady " plechovku " neměli;-):-):-)

Amira Amira

10. 2. 2009 18:33

Teda než nechat vypíkat tu plechovku (asi nic moc pro zdraví), to raději naleju to pivo do pekáčku a do něj dám to kuře. nebude to to samý?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na černém pivu v plechovce kuře na pivní lahvi kuře pečené na lahvi piva kuře pečené na pivní lahvi kuře na láhvi piva kuře na plechovce s pivem kuře na černém pivě v plechovce kuře plechovka piva pivní kuře kuře na lahvi kuře na pivě v láhvi kure na plechovce v troube stojánek na kuře kuře plechovka pečené kuře na pivní lahvi kuře na stojato kuře pivo ožralé kuře kuře s plechovkou piva kuře na pivu plechovka

Suroviny: kuře, pivo černé, olej, koření

TopRecepty.cz

Kuře na pivní plechovce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpJJ