Nóbl řezy
Ochutnejte tyto krásně vypadající řezy, které ozdobí váš sváteční stůl. Kakaové těsto pokryté vrstvami vanilkového krému a vrstvou kakaových sušenek s kokosem, ovoníte rumem, polijete čokoládou a ozdobíte kokosem nebo ořechy.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 23 804 kJ / 5 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,16 g |
Tuky | 366,09 g |
Vláknina | 10,44 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 524,27 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2018 12:35
Vypadají nádherně
1. 2. 2017 23:09
Už se chladí...ale bohužel, ve spěchu, aby mi neztuhl krém....jsem zapomnela pokapat koka susenky rumem...je to velký nedostatek, co myslíte? Budeme ochutnavat až zítra...
1. 2. 2017 11:18
Poslirecept.czDobry den autorko... Zaslala jste NOBL řezy do POSLI RECEPT ? Ja hned fotku poznala a recept také -SAMA dělám. Nebo si ho REDAKCE vypujcila- je tam napsáno ze zaslala Nela Jiříkova
23. 7. 2016 14:07
evík: Koka sušenek je potřeba 1,5 balíčku
26. 5. 2016 11:12
Čtu recept a marně hledám Koka sušenky, kolik je jich potřeba??
Až v postupu se o nich píše!!!!
Až v postupu se o nich píše!!!!
17. 11. 2015 14:52
Řezy jsou výborné. Poprvé jsem je pekla přesně podle receptu. Teď jsem je pekla znovu a krém jsem si upravila. 2 pudingy Dr.Oetkera s kokosovou příchutí, 0,7l mléka, 3 lžíce krupicového cukru, 250g másla. Puding krásně voní kokosem v kombinaci s Koka sušenkami a rumem mají řezy úžasnou chuť
4. 10. 2015 19:24
tejaja:
Jiná hustota?
No, vzhledem k tomu, že pudink je vlastně Maizena + stopové množství barviv a aromat, tak čistě teoreticky můžete mít i pravdu.
Pokud jste posuzovala současně vedle sebe uvařenou Maizenu a pudink a každé bylo jinak husté, přít se nebudu.
Já to zatím takto neporovnával
Jiná hustota?
No, vzhledem k tomu, že pudink je vlastně Maizena + stopové množství barviv a aromat, tak čistě teoreticky můžete mít i pravdu.
Pokud jste posuzovala současně vedle sebe uvařenou Maizenu a pudink a každé bylo jinak husté, přít se nebudu.
Já to zatím takto neporovnával
4. 10. 2015 13:19
Jana Bartoňková: Máte pravdu
4. 10. 2015 12:00
casino: Pretože hustota pudingu je iná ako hustota maizeny. Solamyl a maizena je to isté, len z iného zdroja.
4. 10. 2015 10:15
tejaja:
"Nie je jedno použiť puding a použiť maizenu."
Proč to není jedno?
Když se stane že nemám pudink, tak použiji po Babicovsku to co mám, zpravidla Maizenu či Solamyl
"Nie je jedno použiť puding a použiť maizenu."
Proč to není jedno?
Když se stane že nemám pudink, tak použiji po Babicovsku to co mám, zpravidla Maizenu či Solamyl
4. 10. 2015 09:41
Jana Bartoňková: Nie je jedno použiť puding a použiť maizenu. A krém sa ti môže zdrcnúť, ak teplota masla a pudingu nie je rovnaká vždy.
4. 10. 2015 07:21
z mléka a maizeny se vlastně uvaří puding,takže by se logicky mohl uvařit přímo vanilk.puding už s van.chutí,nu a máslo se má nejdříve našlehat-umíchat,rozmíchat,prostě jak chcete - s cukrem a vychladlý puding- jinak se máslo rozpustí-se po malých dávkách přidává k již vymíchanému máslu s cukrem.Je to také proto,aby se krém takzvaně nezdrcl.....
16. 8. 2015 14:48
Dobrý den, tady není napsáno jestli ten krém šlehat s máslem a cukrem a nebo stačí zamíchat ? Děkuji
16. 8. 2015 14:48
Dobrý den, tady není napsáno jestli ten krém šlehat s máslem a cukrem a nebo stačí zamíchat ? Děkuji
26. 7. 2015 22:32
ivulinka:Děkuji
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 2 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Právě bylo uvařeno:
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě
SKMZinka uvařila před 14 minutami
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 38 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 2 hodinami
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
20 nejlepších čokoládových řezů: Až je uvidíte, dostanete na ně chuť
Další recepty
Tématické fráze: řezy s koka sušenkami velmi dobré lehké řezy krem z maizeny maizena co je maizena nobl koka rezy rezy výborné krémové řezy výborné lehké řezy nóbl rezy z maizeny krém z másla a maizeny recepty rezy co je to maizena puding z maizeny noblrezy rezy maizena noblrezy recept rezy recepty rezy recept
Suroviny: cukr krystal, vejce, máslo, olej, mléko, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, mléko, škrob kukuřičný, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, čokoláda na vaření, sušenky koka, rum, ořechy
Nóbl řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkPR
22 názorů