Pikantní matjesové řezy

www.toprecepty.cz Kuchař:

Studená kuchyně 3 názory

Výbornééé
11
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Suroviny

8 matjesů
10 dkg cibule
Nyní v akci
20 dkg sladkokyselých okurek
1 jablko (velké)
Nyní v akci
200 ml kysané smetany
lžíci Majolky®
pepř
sůl
cukr
2 bobkové listy
nakládaný zelený pepř
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Matjesové filety nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, okurky na plátky a všechno promícháme.

  2. Kysanou smetanu smícháme s majolkou a nastrouhaným jablkem, ochutíme solí, pepřem a cukrem a vmícháme ostatní přísady. Salát poklademe bobkovým listem a celým pepřem a necháme v chladu uležet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pikantní matjesové řezy

  • LIBUSE MIKOSKOVA LIBUSE MIKOSKOVA(neregistrovaný)

  • Paprika Paprika

    Matjesy nebo sledě,vždyť se jedná vždy o rybu.Jako obvykle skvěléééé!!trochu jsem to přehnal s kysanou smetanou, ale i tak to fakt nemá chybu.A ještě jsem zbytek jablka nakrájel na malé kousíčky a pridal do salátu (alešpoň je co chroupat).Na vrch ještě olivy a kapary no prostě bomba.
    Bohužel jsem ochutnal velmi málo,neboť mi jablko donesla moje drahá máti (velmi kritická) a nějak se po tom zaprášilo.Musím zítra zopakovat(máti se doufám uklidí k sobě domů).:yes::-!:-!:-D
    Tonda - učedník od Papriky

    Odpovědět

  • vybusna vybusna

    akosi neviem pochopit preco sa tu stale hovori o matjesoch a nie normalne ...o sledoch...;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo