Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské kostky černobílé

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 7. 2008 06:26

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 706 kJ / 3 037 kcal
Bílkoviny55,86 g
Tuky164,14 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 746 mg
Sůl2,35 g
Sacharidy329,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud si chceme práci zjednodušit, můžeme svařit den předem obě smetany jen se 2 tyčinkami Ledových kaštanů, natřít na řezy a povrch posypat strouhanou Margotkou.

A pokud úplně pospícháte, kupte jednu šlehačku bílou a jednu pařížskou, ale podle původního receptu je náplně daleko víc.

Při nanášení dvou barev si dejte pozor, aby vám vystačil krém na celou plochu! Mám vyzkoušeno, že když použiji kupovanou Pařížskou šlehačku a jako bílou použiji Ramu Cremefine, tak mi té bílé Ramy skoro čtvrtina zbyde a té tmavé je jen tak tak.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Karla

14. 11. 2015 06:19

to vypadá opravdu moc dobře:-);-)

Vyborné

10. 9. 2012 18:42

:-K Bravisimo

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

8. 2. 2012 09:53

Už se mi sbíhají sliny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

mijula

3. 2. 2012 22:09

právě jsem dopekla, výborné, jen mi nevyšla ani jedna šlehačka, doporučuji koupit 3 a na každou z nich dát 1 a půl, dozdobila jsem postrouhanou čokoládou, která mi zbyla... :-))

mirka

3. 2. 2012 22:08

právě jsem dopekla, výborné, jen mi nevyšla ani jedna šlehačka, doporučuji koupit 3 a na každou z nich dát 1 a půl, dozdobila jsem postrouhanou čokoládou, která mi zbyla...

Nikola

9. 11. 2010 21:58

Ahoj, recept je bezva, zákusek taky. Když jsem dělala těsto podle návodu, tak jsem měla pocit, že je to buchta - sice velmi dobrá, ale buchta, tak jsem si to trochu vylepšila - základ, na který mažu pařížskou šlehačku dělám jako sacher dort a je to mnohem lepší. I tak :yes::yes:

indulina28

8. 7. 2010 05:36

vypada moc dobre ..:-*

dancicka

9. 1. 2010 14:50

Ahojky - právě jsem kostky dodělala a s manželem otestovala a Helle dávám bod pouze za nápad a za velmi efektní vzhled, kterého jsem bohužel nedocílila.:yes::yes: Jinak musím říct, že obyčejný perník (který je takřka bez práce) s džemem a šlehačkou klidně i ve spreji (kterou vůbec nemusím) je mnohem lepší :-8

hdgtuzfsd

1. 6. 2009 11:17

:no::-//:-(

Hannishka

28. 2. 2009 12:11

aHOJKY TENHLE RECEPT JE FAKT VÝBORNEJ:yes::yes::yes::-)):yes::yes::yes::yes::yes:

krijan

13. 2. 2009 19:07

:-p:yes:

Irča

13. 1. 2009 13:53

Ahoj, díky moc za tenhle recept.:yes: Je to fakt výborný, doporučuju každýmu! I když je s tím dost práce, tak to chutná každýmu, vypadá to skvěle a dlouho vydrží

vybusna

20. 7. 2008 08:36

vyzera to uzasne....taky jednoduchy trik a ako to vyzera efektne

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pařížská šlehačka pařížská šlehačka recept pařížská šlehačka z ledových kaštanů nejlepší pařížská šlehačka recept pařížská buchta buchta s pařížskou šlehačkou pařížská šlehačka z kaštanů pařížský krém z ledových kaštanů krém z ledových kaštanů řezy z ledových kaštanů pařížské řezy recept na pařížskou šlehačku recepty z pařížské šlehačky řezy s pařížskou šlehačkou moučník s pařížskou šlehačkou buchta z pařížské šlehačky buchta s pařížským krémem moučník z pařížské šlehačky jak se dělá pařížská šlehačka cernobila buchta

Suroviny: tuk hera, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kakao, vejce, smetana ke šlehání, čokoláda bílá, čokoláda tmavá, máslo, marmeláda pikantní

TopRecepty.cz

Pařížské kostky černobílé

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n55W