Tatarák ze salámu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 821 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,40 g |
Tuky | 4,62 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 967 mg |
Sůl | 2,27 g |
Sacharidy | 5,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera jsem tento recept viděla na internetu, tak jsem vyzkoušela a dávám na vyzkoušení i vám. Já jsem dělala topinky z toustového chleba...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 12. 2019 17:15
Mňamka veliká, právě jsem ho udělala a rovnou i snědla na očesnekované topince, z tohoto množství jsem měla jednu porci Jistě budu připravovat častěji, miluji topinky. Přidala jsem ještě pepř a pár kapek sojové omáčky a dokonalost sama. Použila jsem uherák
6. 11. 2017 12:39
obyčejná laciná pomazánka s "tatarákem" tento směšný amatérismus nemá vůbec nic společného ...
13. 10. 2016 15:52
Tento "tatarák" jsem poprvé jedl v r. 1975 v Žamberku na náměstí v restauraci "Rubín", zapíjel jsem ho "kamenáčem" a pokrm se jmenoval "Švec". Dělali ho z kabanosu (tenkrát byl z masa), který byl řádně rozemletý. Od té doby ho dělám často.
17. 8. 2016 16:15
nem0cze:
17. 8. 2016 13:39
Tento tataráček budu dnes dělat k večeři z lovečáku už po x-té. Ochutit ho může každý podle sebe, trocha pepře, pálivé papriky, chili..., fantazii se meze nekladou.
Nejen že to chutná výborně, ale vařit s Mírou a za prdlačky se fakt vyplatí!
Nejen že to chutná výborně, ale vařit s Mírou a za prdlačky se fakt vyplatí!
12. 5. 2016 13:18
tak tomu teda ver drobku,protoze ho tam kupuju,je to asi zparene maso,samozrejme nevim jak to delaji,je to namlete s cibuli
12. 5. 2016 03:32
Drobek: Netvrdím, že bych si tatarák udělala z krůtího (ani z jakékoli jiné drůbeže), ale koukni:
http://www.labuznik.cz/recept/mentalne-vyrovnany-t...
recepty.chytrazena.cz/tatarak-z-drubezich-jater-17535.html
Prostě nápady jsou různé, že...
Na druhou stranu, když se podíváš jen tu vedle vpravo na podobné recepty a vidíš tatarák z tvarůžků, romaduru, tak proč ne název že ze salámu
Tatarák, podobně jako carpaccio, nemusí být jen masový, ale třeba i ze zeleniny, sýrů, ryb, z hub...
I když upřímně, jsem taky trošku "konzerva" a není nad tatarák z hovězího, ale na druhou stranu i z lososa je výborný.
http://www.labuznik.cz/recept/mentalne-vyrovnany-t...
recepty.chytrazena.cz/tatarak-z-drubezich-jater-17535.html
Prostě nápady jsou různé, že...
Na druhou stranu, když se podíváš jen tu vedle vpravo na podobné recepty a vidíš tatarák z tvarůžků, romaduru, tak proč ne název že ze salámu
Tatarák, podobně jako carpaccio, nemusí být jen masový, ale třeba i ze zeleniny, sýrů, ryb, z hub...
I když upřímně, jsem taky trošku "konzerva" a není nad tatarák z hovězího, ale na druhou stranu i z lososa je výborný.
11. 5. 2016 22:45
Jikotka: No když ro bylo na internetu tak to jo. Ten pán to určiťe věděl nejlíp.
11. 5. 2016 22:43
nanny: tak tomu nevěřím. Každý profesionál ví a amatér by měl, že nedodělané a tedy i syrové drůbeží maso je životu nebezpečné.
11. 5. 2016 14:20
vyzkousim urcite,manzel ma rad vse co jako tatarak vypada,i v nemecku ho delaji z krutiho masa a rikaji tomu taky tak.
11. 5. 2016 12:53
Ten pán na internetu co to předváděl, to také tak napsal,tak jsem to tak uvedla taky...bože vždyť o co jde?
11. 5. 2016 10:07
ProBoha to myslíš vážně jako tatarák? Kdybys to nazvala pomazánka na topinky budiž, to bych ani necek. Ale tatarák
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 9 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 2 hodinami
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 3 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 3 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: salámová pomazánka na topinky salámový tatarák recepty ze salámu pomazánka z trvanlivého salámu falešný tatarák ze salámu pomazanka na topinky ze salamu tatarák z uheráku tatarák recept tatarák z kabanosu pomazánka s trvanlivého salámu jak ochutit tatarak pomazánka z lovečáku tatarák z loveckého salámu pokrmy ze salamu salámová tatarak salámový tatarák recept recept ze salamu recepty z trvanlivého salámu saláty ze salamu pomazánka na topinky z kabanosu
Suroviny: salám trvanlivý, hořčice plnotučná, kečup sladký, sůl
Tatarák ze salámu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yyg6
12 názorů