Bulharská pomazánka

toprecepty.cz Kuchař:

Pomazánky 7 názorů

55

Suroviny

300 g měkkého salámu
malý rajský protlak
malá tatarská omáčka
kyselá okurka
cibule
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Salám meleme na masovém strojku nebo strouháme na struhadle.

  2. Přidáme strouhanou okurku, rajský protlak, tatarku, jemně krájenou cibuli. Promícháme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bulharská pomazánka

  • Eliška Eliška(neregistrovaná)

    Zkuste místo salámu dát hovězí konzervu, ale nějakou kvalitní a uvidíe ten rozdíl...mnamka...

    Odpovědět

  • stemberkap stemberkap

    úžasná přidala jsem tedy brambory aby ji bylo více na chlebíčky měla jsem tu zájezd na narozeniny :-D tak aby bylo hodně:-D:-D ale je super:yes::yes::yes::yes: budu dělat pořad a měla uspěch u všech co tu papali a že jich bylo:-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • jan jan(neregistrovaný)

  • janaplucarova janaplucarova

    Včera jsem vyzkoušela pomazánku a moc nám chutnala.:yes::-)

    Odpovědět

  • Sara Kolopa Sara Kolopa

    Také přidávám chilli:-p. Znám s malou obměnou, jako salát - který je hotový raz dva. Salám i okurky nahrubo nastrouhám, nemelu. Je to mňamka.;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Moc dobrá pomazánka,malinko jiná, než Bulharka, která je tady uvedena. Dala jsem si malinko chili koření, na topinky skvělá. Dávám plus:yes:

    Odpovědět

  • helena helena

    Salámu dávám méně - je to vlastně samá soja - místo toho přidávám strouhaný vařený brambor.

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo