

Bulharská pomazánka
Suroviny
- 300 g měkkého salámu
- malý rajský protlak
- malá tatarská omáčka
- kyselá okurka
- cibule
Postup přípravy receptu
Salám meleme na masovém strojku nebo strouháme na struhadle.
Přidáme strouhanou okurku, rajský protlak, tatarku, jemně krájenou cibuli. Promícháme.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Bulharská pomazánka
-
Zkuste místo salámu dát hovězí konzervu, ale nějakou kvalitní a uvidíe ten rozdíl...mnamka...
-
úžasná přidala jsem tedy brambory aby ji bylo více na chlebíčky měla jsem tu zájezd na narozeniny
tak aby bylo hodně
ale je super
budu dělat pořad a měla uspěch u všech co tu papali a že jich bylo
-
Dík
-
Včera jsem vyzkoušela pomazánku a moc nám chutnala.
-
Také přidávám chilli
. Znám s malou obměnou, jako salát - který je hotový raz dva. Salám i okurky nahrubo nastrouhám, nemelu. Je to mňamka.
-
Moc dobrá pomazánka,malinko jiná, než Bulharka, která je tady uvedena. Dala jsem si malinko chili koření, na topinky skvělá. Dávám plus
-
Salámu dávám méně - je to vlastně samá soja - místo toho přidávám strouhaný vařený brambor.