Bulharská pomazánka

Suroviny

300 g měkkého salámu
malý rajský protlak
malá tatarská omáčka
kyselá okurka
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Salám meleme na masovém strojku nebo strouháme na struhadle.

  2. Přidáme strouhanou okurku, rajský protlak, tatarku, jemně krájenou cibuli. Promícháme.

Komentáře k receptu Bulharská pomazánka

  • Eliška Eliška(neregistrovaná)

    Zkuste místo salámu dát hovězí konzervu, ale nějakou kvalitní a uvidíe ten rozdíl...mnamka...

    Odpovědět

  • stemberkap stemberkap

    úžasná přidala jsem tedy brambory aby ji bylo více na chlebíčky měla jsem tu zájezd na narozeniny :-D tak aby bylo hodně:-D:-D ale je super:yes::yes::yes::yes: budu dělat pořad a měla uspěch u všech co tu papali a že jich bylo:-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • jan jan(neregistrovaný)

  • janaplucarova janaplucarova

    Včera jsem vyzkoušela pomazánku a moc nám chutnala.:yes::-)

    Odpovědět

  • Sara Kolopa Sara Kolopa

    Také přidávám chilli:-p. Znám s malou obměnou, jako salát - který je hotový raz dva. Salám i okurky nahrubo nastrouhám, nemelu. Je to mňamka.;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Moc dobrá pomazánka,malinko jiná, než Bulharka, která je tady uvedena. Dala jsem si malinko chili koření, na topinky skvělá. Dávám plus:yes:

    Odpovědět

  • helena helena

    Salámu dávám méně - je to vlastně samá soja - místo toho přidávám strouhaný vařený brambor.

    Odpovědět

Tématické fráze: recept na bulharskou pomazanku pomazánka bulharka bulharká pomazánka masová pomazánka bulharka recept bulharské recepty bulharská kuchařka falesna bulharka domaci bulharka prava bulharská pomazánka recepty pomazanky masové pomazánky recept bulharka pomazánka z hovězího masa pomazánka ze soji pomazánky recept recept na bulharku pomazánka z vařeného masa výroba bulharky ředkvičkova pomazanka