Rychlý tatarák z kapra
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Lze použít maso i z jiných ryb, včetně mořských (file). Super je z lososa a amura. Je třeba se rozhodnout taky podle ceny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2012 20:55
Klok_an:
To máš pravdu. ALe ber to tak, že bys nemohl jíst ani domácí prase které jsi zabil doma. A přitom nic lepšího za zdravějšího není. To maso v obchodech, se bojím já sám strčit do úst, může tam být třeba 10 razítek od veterinární zprávy
To máš pravdu. ALe ber to tak, že bys nemohl jíst ani domácí prase které jsi zabil doma. A přitom nic lepšího za zdravějšího není. To maso v obchodech, se bojím já sám strčit do úst, může tam být třeba 10 razítek od veterinární zprávy

27. 12. 2010 08:50
teda tento receptík mi utekl,ten jsem přehlédla a to je škoda
chce to vyzkoušet myslím,že to musí býti prima bašta.

Já jedla v Holandsku syrové Herinky vcelku,prodávají to tam na ulici s cibulkou nakrájenou na drobno polité olejem a je to skvělé.
Něco jako u nás tady prodávají klobásu nebo párky

chce to vyzkoušet myslím,že to musí býti prima bašta.


Já jedla v Holandsku syrové Herinky vcelku,prodávají to tam na ulici s cibulkou nakrájenou na drobno polité olejem a je to skvělé.



27. 12. 2010 02:52
"Téměř vše z ryb se dělá ze syrových.Třeba lososí plátky a suši a apod"
No, taky pokud budete takove veci jist amatersky pripravene, tak si zadelavate na pekny problemy. Takove veci musi byt spravne upravene (treba predem zamrazene) a ze spravnych ryb.Syrove sladkovodni ryby - osobne bych se vyhnul obloukem. Hodne velkym.
No, taky pokud budete takove veci jist amatersky pripravene, tak si zadelavate na pekny problemy. Takove veci musi byt spravne upravene (treba predem zamrazene) a ze spravnych ryb.Syrove sladkovodni ryby - osobne bych se vyhnul obloukem. Hodne velkym.
5. 7. 2009 07:19
Křemene. To opravdu nevím ! Já ten recept mám od kamaráda, který je zaměstnán u Rybářslého podniku (Nedávno Třeboň, dnes Na Hluboké n/Vltavou) a tam při různých podnikových příležitostech dělají, jak jinak než speciality z ryb. A jejich recepty.( A to z různých ryb -Amur,Tolstolobik i bílá ryba a pod). Tak děláme tak zvané "Šarany = kapr rozřízlý v páteři, vpletený do takové vidle a tažený nad ohněm dlouho a po delší době teprve ošlehlý. Dělají supr rybí salát, rybí škvarky, rybí klobásy a jsou schopni dělat snad i dort.Nic jsem neměnil, tak nevím a nám chutná a když máme posed u pivíčka a táboráku, tak je od něho těchto dobrůtek dost a dost.Ta fotka je právě z takové příležitosti. Ale zkus něco nového. Možná lepšího.
4. 7. 2009 21:25
Rybařím spoustu let jako celá naše rodina, receptů máme vyzkoušeno také mnoho, ale nevím proč zrovna tady chybí vajíčko? Určitě přidejte. Když už experimentuji, tak jsem přidal i drobet česnekové pasty.
5. 3. 2009 14:55
Tak že bych dostala konečně kapra do mé polovičky
- tomu nesmí přijít kapr ani o vánocích na stůl
, ale jiné ryby jí, takže by to neměl být problém tvrdit, že to byl třeba cejn 
nebo amur, jinak to další vypadá bez jakýchkoli problémů 







5. 3. 2009 13:19
No a dost, ne Světlano, ty sadistko!
Vašku, to si musím uložit! Mám ještě kapra v mražáku, jen jsem si říkala, co ty kosti, ale tos tady vysvětlil. Díky za recept. Tatarák z tvrdého sýra už jsem dělala, ale z kapra? Na co lidé nepříjdou!


5. 3. 2009 12:41
...vybusna, ale takový uzený losos na chlebu s máslem, ještě kaviár a naložené škeble?...

5. 3. 2009 12:20
Jo a dal jsem bodík.
5. 3. 2009 12:19
Jedl jsem ho již před lety,od jednoho vášnivého rybáře.Byl úžasný,dokonce ho schutí snědl i můj otec a ten jinak rybu neveme do úst!!!!




5. 3. 2009 12:17
to je fakt ciste psychologicka zalezitost..neviem ci by som vlozila do ust surovu rybu..hoci s hovadzim je to to iste a zjem bez problemov. moj prispevok je ciste akademicky...ryby nemam rada a okrem trescej peceni z konzervy ich nejem

5. 3. 2009 12:03
Tatarák je ze syrového masa. A rybí tataráky jsou také ze syrového. Téměř vše z ryb se dělá ze syrových.Třeba lososí plátky a suši a apod. Ono vše je syrové i když se nám to nezdá protože je to naložené (slanečci,rybí uzle,rybí salát atd.) Byl jsem taky trochu rybář amatér a dost jsem z ryb dělal ( a stále děkám) a chutnají nám i když bůček je bůček.- CHA,
,cha.

5. 3. 2009 11:50
Václave,to maso je syrové
já si neumím představit jíst syrovou rybu 



5. 3. 2009 11:38




Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Vepřové roládky s chorizem a zeleninovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami

Hovězí krk na zelenině z pomalého hrnce
Přidáno před 8 hodinami

Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem
Přidáno před 17 hodinami

Pikantní hovězí krk jalapeňos
Přidáno 26. 9. 2023 21:32

Tvarohové poháry se švestkami a perníčky
Přidáno 26. 9. 2023 21:15

Kuřecí žaludky na houbách
Přidáno 26. 9. 2023 20:40
Právě bylo uvařeno:

Ledvinky po uhersku
uvařil/a Gabi-710
před 7 hodinami

Játrové knedlíčky do polévky
uvařil/a EsterMysty
před 7 hodinami

Cukeťák pro mlsné jazýčky
uvařil/a Moanka
před 8 hodinami

Lilek plněný kořeněnou masovou směsí
uvařil/a janavitaskova
před 8 hodinami

Jednoduché churros, které se vždy povede.
uvařil/a TomEnny_
před 8 hodinami

Bábovka Margot, která se vždy povede
uvařil/a 8181bartova
před 10 hodinami

Játrová kuřecí paštika
uvařil/a HankaUl
před 11 hodinami

Švestkový koláč s kokosovou čepicí
uvařil/a Moanka
před 11 hodinami

Mleté řízky pečené v troubě
uvařil/a Moanka
před 12 hodinami

Cuketový perník
uvařil/a Ivana.tusarova
před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: rybí tatarák rybí tatarák z kapra tatarák z ryby ryby tatarak rybí tatarák recept tatarak z lososa recept rybí salát z kapra škvarky z kapra recepty na kapra amur recepty rybí skvarky recepty z kapra jak udělat kapra rybí tatarák -video recept tatarak z uzeneho lososa recept na kapra recept na rybí tatarák tatarák z rybího masa kapr recepty amur recept
Suroviny: sádlo, cibulka, kečup sladký, pepř, paprika sušená sladká, sůl, omáčka sojová, olej
Rychlý tatarák z kapra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxGR
14 názorů