Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,25 g |
Tuky | 41,70 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 71,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 3 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 7 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 6 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 1 hodinou
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Tématické fráze: pszruh s hlívou ústřičnou recepty pstruh na hlívě ústřičné pstruh s hlívou ústřičnou hlíva ústřičná pstruh pstruh na na hlívě ústřičné jak odebrat pater pstruh zapečeni brambory recept zapečeni brambor zapeceni brambory
Suroviny: pstruh, brambory, hlíva ústřičná, cibulka jarní, máslo, petrželka zelená, sůl, pepř, olej, kmín drcený, šťáva citronová, paprika sušená uzená
Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9p5
0 názorů