Pečený vepřový bůček s okurkovou omáčkou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 15 378 kJ / 3 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,94 g |
Tuky | 292,26 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 473 mg |
Sodík | 827 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 95,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2018 16:29
casino: asi to každý z nás robí inak...hlavne, aby sa to podarilo..ja mám na to svoj spôsob a preto ma netreba chytať za slovo..vďaka za komentár.-)
11. 10. 2018 21:25
Izabella929:
"...ale mäso na koži sa nereže,..."
Nerad vás chytám za slovo, ale tady se prořezává kůže na mase
***
Na prořezání vepřového kožucha je grund použít nůž ostrý jako břitva.
Používám největší nůž co mám.
Nůž táhnu směrem k sobě a pokud se prořezání nepodaří na poprvé, nůž pozvednu, znovu nasadím a opět táhnu k sobě.
"...ale mäso na koži sa nereže,..."
Nerad vás chytám za slovo, ale tady se prořezává kůže na mase
***
Na prořezání vepřového kožucha je grund použít nůž ostrý jako břitva.
Používám největší nůž co mám.
Nůž táhnu směrem k sobě a pokud se prořezání nepodaří na poprvé, nůž pozvednu, znovu nasadím a opět táhnu k sobě.
11. 10. 2018 16:01
cecilka: dosť dávno som nerobila túto omáčku, ale ver mi jed to skvelé a horí sa k pečeným mäsom..ďakujem, že si nazrela do môjho albumu recepotov..teším sa, že sa ti recept páči.-)
11. 10. 2018 15:58
cecilka: mám dobre ostrý nôž, ale mäso na koži sa nereže, ale píli...proste som to robila tak s nožom, akoby som pílila drevo...ani zákusky sa nerežú, ale sa krájajú ako keď sa drevo píli, inak sú kostrbaté..
11. 10. 2018 15:14
cecilka: odepsala jsem v SZ
11. 10. 2018 14:17
Lenunka: a ste s ním spokojná?
11. 10. 2018 12:53
cecilka: to chce ostrý nůž, no, já na to používám keramický
11. 10. 2018 12:25
Izabella929: Recept je skutočne skvelý a s tou omáčkou je to naozaj výborné. Akurát by ma zaujímalo, ako sa vám podarilo urobiť mriežku na surovom mäse. Teda na koži. Ja som to moje vybrala z mrazničky, nechala som ho chvíľu "oteplieť" a rezala som a rezala, priznám sa, že som sa narobila ako baník a v istej chvíli som to chcela vzdať.
11. 10. 2018 12:17
, odporúčam vyskúšať.
10. 10. 2018 17:33
klukodvody: Treba vyskúšať, som presvedčená, že vám to bude chutiť..mäsom som ani nejedla , iba som si knedlík namáčala v omáčke..som rada, že ťa recept zaujal..)
10. 10. 2018 16:15
Zajímavá kombinace. To by mně asi nenapadlo a tak to vyzkouším. Vůbec to nevypadá špatně. Srdečně zdravíme.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 17 minutami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 9 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 10 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 11 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Tématické fráze: pečený bůček vepřový bůček peceny bucek recept vepřový buček recept pečený recept na bůček pečeny recept na pečený bůček vepřový bůček recepty recepty z vepřového bůčku pečeny buček recept pečený pečený vepřový bůček pečení buček recept pečený recepty - pečený bůček recept na buček okurkova omacka z bůčku vepřový bok s omáčkou
Suroviny: bok vepřový, cibule, česnek, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, paprika sušená sladká, olej, máslo, mouka hladká, mléko, smetana na vaření, víno červené, sůl, cukr, šťáva citronová, okurka čerstvá
Pečený vepřový bůček s okurkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l46j
11 názorů