Paprikovaný vepřový bůček

www.toprecepty.cz Kuchař:

Vepřové maso 4 názory

43

Suroviny

60 dkg bůčku
sůl
celý pepř
kousek cibule
česnek
mletá paprika
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Opláchnutý bůček vložíme do vařící osolené vody s přísadou cibule a pepře a uvaříme doměkka.

  2. Necháme jej ve vývaru trochu vychladnout, potom vykostíme a ještě teplý potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v mleté sladké paprice.

  3. Nebo můžeme pokrájet na plátky a každý plátek potřeme česnekem a obalíme v paprice.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 282 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Paprikovaný vepřový bůček

  • Marco Marco

    No nechcem vam dio toho kecat ale urcite do vody patry Bob.list,nove korenie a cierne cele ;-)

    Odpovědět

  • Daniela Daniela

    Tento bůček dělám podobně.Uvařeny bůček obalím hodně v červené paprice,popepřím a potřu česnekem.Zabalím do alobalu a nechám v ledničce pěkně vychladit.Fakt je to mnamka :)

    ;-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    také dělám -velká dobrotka
    Sidero - krásné foto ;-)

    Odpovědět

  • sidera sidera

    Výborné, aromatické a velmi chutné. Posílám +:yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo