Fondue chinoise
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 485 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,45 g |
Tuky | 8,00 g |
Vláknina | 0,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 5,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2015 14:02
28. 12. 2012 20:42
Jen by mne zajímalo, je kategorie Pomalý hrnec, tady pro to vhodná? nebylo by lepší Ostatní?
25. 11. 2011 10:46
26. 12. 2010 10:15
Indulino,to se u fondue dělá,čím víc omáček tím lepší.
26. 12. 2010 01:38
26. 12. 2010 01:32
25. 12. 2010 15:33
25. 12. 2010 15:21
jinak mňamka
25. 12. 2010 13:02
25. 12. 2010 10:19
25. 12. 2010 10:06
25. 12. 2010 08:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 4 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 1 hodinou
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 2 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 4 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 5 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Ronnykush uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Tématické fráze: fondue recepty recepty na fondue fondue masové fondue recepty pomalý hrnec recepty recept na fondue fondue recept recepty fondue fondue recepty na maso masové fondue maso na fondue sýrové fondue originální recept masové fondue recept recepty pomalý hrnec fondue na maso jak fondovat recepty pro pomalý hrnec recept fondue recept na masové fondue pomalý hrnec
Suroviny: maso hovězí, prsa kuřecí, maso pštrosí, maso krůtí, rýže, směs zeleninová mražená, bujón, majonéza, kečup sladký, koření kari, sušená bazalka, koření oregáno, petrželka sušená, pepř zelený sterilovaný, sůl, pepř bílý, citron, žampióny, křen
Fondue chinoise
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZWrQ
12 názorů