Sedlácké Fondue

www.toprecepty.cz Kuchař:

Sýry 12 názorů

Sedlácké fondue
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů
521

Suroviny

Kulatý bochník chleba
45 dkg prorostlé slaniny
3 tavené sýry
1 červená paprika
1 zelená paprika
1 kysaná smetana
olej
pepř
vegeta
zelená pažitka
Recept si zatím oblíbilo 21 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Z chleba odřežeme vršek a vnitřek vydlabeme. Slaninu pokrájíme na kostičky a osmahneme.

  2. Smícháme smetanu a sýr, přidáme pokrájenou papriku, pažitku, vychlazenou slaninu a vegetu. Vše promícháme a chleba naplníme směsí.

  3. Dáme na vymaštěný plech. Vedle položíme "vydlabance", které jsme předtím pokapali tukem ze slaniny. Pečeme asi 20 minut ve vyhřáté troubě.

Poznámka

Jí se bez přílohy a bez příboru.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 28 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Sedlácké Fondue

  • Eli Eli(neregistrovaný)

    S fondue to nema absolutne nic spolecne, ale jako jednoducha vecere me to celkem laka.

    Odpovědět

  • anita anita(neregistrovaná)

    Kategorie bezmasá jídla????:-// Zase jeden absolvent Harvardu:no:

    Odpovědět

  • Lykeli Lykeli

    Tento recept ale nepatří do kategorie bezmasé recepty, slanina je taky maso, ne?:)

    Odpovědět

  • Havranek Havranek

  • Zdenka1 Zdenka1

    Posílám bodík za toto skvělé jídlo. Moc dobré :yes:

    Odpovědět

  • sebena sebena

    Dnes jsem se to konečně odhodlala připravit a jednoznačně je to vynikající;-):-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • thomassinno thomassinno

    Vypadají luxusně - vyzkouším :-) :yes: +10

    Odpovědět

  • shily shily(neregistrovaný)

    kategorie: bezmasá jídla
    suroviny: prorostlá slanina...ta roste na stromě?!

    Odpovědět

  • mirca75 mirca75

    Jendo:-)NÁDHERA:yes:.Myslím že víc k tomu ani snad nedodám,snad jen tolik že je mi líto že jsem nebyla u přípravy a nemohla ochutnat;-(;-).A že letí boďka je asi víc než jasné;-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Jendo, tak dlouho jsem se na tento recept chystala, až jsi ho uvařil :-)) Vypadá to v Tvém provedení nádherně :yes::yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Jejda, to vypadá moc dobře a chutně! :yes:+

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo