Jehněčí hřbet po bulharsku
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 317 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,21 g |
Tuky | 1,77 g |
Vláknina | 29,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2012 19:47
Cleverka: a v bravčových rebierkach alebo napr. srdiečku zvieratko nevidíš ? Jahňací chrbát vyzerá presne tak hrozne ako bravčové karé alebo teľacia hruď či iné mäso.
Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
18. 11. 2012 19:43
Jehněčí je jistě dobré maso, ale ten hřbet....brrrr to vypadá hrozně. Já bych to tedy naporcovala na menší kousky, abych to zvíře v tom kusu flákoty neviděla...Jinak recept je fajn.
18. 11. 2012 19:08
Ďakujem za komentáre aj bodíky, jahňacie je neskutočné mäsko
18. 11. 2012 17:55
Terezko, máš to opravdu pěkný a musí to dobře chutnat. Na talíři to vypadá, jako by tam ležely vedle sebe 3 salámové šišky Dávám ti ráda 6.bod
18. 11. 2012 17:33
18. 11. 2012 16:32
18. 11. 2012 15:36
18. 11. 2012 15:00
rebeka: rádo se stalo
18. 11. 2012 14:59
tejaja: ďakujem veľmi pekne
18. 11. 2012 14:55
rebeka: Naďka pravdaže, z hocijakého druhu jahňaciny jo, zelí ( idem to tam doplniť ), ale kľudne môžeš aj ružičkový kel
18. 11. 2012 14:54
a šlo by to i z kýty? hřbet totiž nemám jenom svůj.. a to bych vařila hooodně dlouho a kapustičku můžu dát i růžičkovou nebo ty máš na mysli zelí
18. 11. 2012 14:52
spagetka: neviem, či od Bulharov, ale tak sa to volá
18. 11. 2012 14:50
Já to tušila, že to je od Terezky, hmmmm a určo je to od Bulharů? Né vážně, vypadá to moooooc dobře
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 9 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 19 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Právě bylo uvařeno:
Hořčice z cukety
LuKrajKa uvařila před 7 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Wanilor uvařila před 2 hodinami
Brynzové halušky II
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Meruňkový koláč
kimlo uvařila před 4 hodinami
Grilované kuře plněné chlebovo-sýrovou nádivkou
kimlo uvařila před 4 hodinami
Výborná fazolová polévka
kimlo uvařila před 4 hodinami
Hlíva na paprice
Sassa uvařila před 4 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zuzana1978 uvařila před 4 hodinami
Borůvkový koláč
poirotka uvařila před 5 hodinami
Tarhoňa se zelím a uzeným masem
Pavla.D uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Segedínský guláš: Maďarská dobrota je nejlepší den uleželá a důležité je přidat papriku v ten správný moment
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Josef Maršálek upekl úžasně křehké sýrové tyčinky: Kouzlo je v dobře udělané drobence a správném potření vejcem, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí hřbet na zelenině jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet recepty jehneči hřbet recepty na jehněčí hřbet jehněčí recepty jehneci hrudi nadívané jehněčí jehněčí hruď recept na jehneci hrbet recept.z.jehneciho jehněčí hřbet příprava jehněčí po balkánsku pikantní jehněčí hřbet recept jehněčí hřbet se s zelím jehněčí kýta hrbet jehněčí hřbet recept se zeleninou jehněčí kýta po v bulharsku jehněčí recept jehněči kare recept
Suroviny: sůl, pepř, majoránka, cibule, paprika čerstvá zelená, rajče, zelí, česnek, sůl, paprika sušená sladká, kmín celý
Jehněčí hřbet po bulharsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WoAE
13 názorů