Jehněčí hřbet podle mne
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 675 kJ / 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,43 g |
Tuky | 42,51 g |
Vláknina | 9,72 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 981 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2016 16:38
gabina: Babička dělala na Velikonoce tradičně zapečené kůzlátko.
23. 4. 2011 17:50
Že vám nevadí konzumovat mláďátka, sotva narozené ...
14. 12. 2010 17:56
Krásné foto s talířem - už jen tu fotku nastavit jako hlavní foto receptu a je to 100%Stačí kliknout na logo fotoaparátu a dole vybereš hlavní fotku receptu
13. 12. 2010 18:29
13. 12. 2010 18:24
Tento lahodný pokrm z výborného masa by si zasloužil i foto na talíři Počet fotek u receptu je každého věc, já si je všechny prohlédl, ale ta finální s talířem tam na škodu věci není
13. 12. 2010 17:43
A bodík posílám, protože miluju jehněčí!! Mňam!
13. 12. 2010 17:43
Dobrý den, možná je těch fotek příliš, ale mám jednu zkušenost se kterou se ráda podělím s vámi...Kdysi dávno jsem zaučovala svojí budoucí švagrovou v kuchyni. Učila jsem ji špenát a představte si, že jsem myslela, že na tom není nic složitého.... Ale bylo..Milá švagrová dala do kastrůlku špenát v igelitovém pytlíku ve kterém se mražený koupil, podlila ho a čekala až se pěkně podusí a rozpustí...Další prča byla, když vařila mému příteli, svému bratrovi polévku z pytlíku, když jsem já dobrá kuchařinka nebyla doma...Takže do pytlíkovky si pěkně odměřila 4 půllitry a mému milému tvrdila, když se jí ptal kolik dala do polévky vody, že normálně jak se dává, jeden litr - 4 půllitry...A nakonec můžu potvrdit, že je z ní výborná kuchařka!! Takže chápu, že někdo to potřebuje se vším všudy než mu to dojde, haha. Omlouvám se za slohovou práci...
13. 12. 2010 14:57
Děvčata a další příchozí. Nechci polemizovat, ale ať je u receptu obrázků jakékoliv množství, nebo žádný, je to věc autora. A pokud tvůrci stránek nijak množství fotek neomezili, tak je to jedno, je to vlastně jakousi galerií obrázků, i když s menším rozlišení, než jsou třeba moje originály. A kdo nechce, ať si galerii neprohlíží, je to každého věc. Existují i recepty bez obrázků a také jde podle nich uvařit. To, že mají stránky v názvu TOP jistě tvůrci nemysleli tak, že se sem dává jen to nejlepší z nejlepšího, nějaká pomyslná špička nebo elita. Recept může číst úplný kandrdas a tomu jsou obrázky výnbornou názornou nápovědou. A otvírání vína rozhodně technologickým procesem je! Je to jeden z nezbytných kroků, který nelze vynechat. Jestliže chci dát do pokrmu víno, tak jej musím napřed otevřít. Určitě bych sem nedával obrázek jak stříhám nůžkama krabicové víno. Jde tedy jen o rozlišovací úroveň, míru podrobnosti a stupeň poznání na této míře podrobnosti. A pánev? Nechci dělat reklamu, ale pro někoho to může být novinka, kterou nezná a kterou nikdy neviděl. Je to vynikající kuchyňská pomůcka, která nám slouží perfektně dvacet let. A pak, jsem možná fotomaniak , tak se Vám omlouvám.
13. 12. 2010 14:23
Recept vypadá dobře, ale souhlasím s Maris, že těch fotek je tu přespříliš a dobrá polovina z nich kuchařkám nic neříká
13. 12. 2010 13:18
recept je báječný - vyzkouším
13. 12. 2010 12:11
Jehněčí máme moc rádi, recept je super, ale myslím, že přidat 21 fotek - maso v obalu, maso bez obalu, vývrtka, elektrická pánev... je úpně zbytečné a nepřehledné, s postupem to nemá už nic společného
13. 12. 2010 11:58
Hezký recept i fotka+první bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 8 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 8 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 8 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 9 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Výroba jelítek krok za krokem: Jak na přípravu této zabíjačkové pochoutky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí nejlepší recept jehněčí recepty jehněčí hřbet na česneku jehňečí recept podle mně recepty z jehněčího jehněčí maso recepty jehněčí hřbet na vine recepty jehněčí pečený jehněčí hřbet s kostí recept jehněčí recept na jehněčí hřbet na víně recept na jehneči priprava jehneciho hrbetu čočka na kyselo podle polreicha nejlepší jehněčí jehněčí na víně podle polreicha co uvarit z jehneciho jehneči maso-hřbet recepty z jehněčího hřbetu
Suroviny: kotleta jehněčí, slanina, mrkev, petržel, bulva celerová, česnek, nať petrželová, víno červené, olej, pepř, mouka hladká
Jehněčí hřbet podle mne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ym6g
12 názorů