Jehněčí hřbet podle mne
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 675 kJ / 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,43 g |
Tuky | 42,51 g |
Vláknina | 9,72 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 981 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 35,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2016 17:38
gabina: Babička dělala na Velikonoce tradičně zapečené kůzlátko.
23. 4. 2011 18:50
Že vám nevadí konzumovat mláďátka, sotva narozené ...
14. 12. 2010 18:56
Krásné foto s talířem - už jen tu fotku nastavit jako hlavní foto receptu a je to 100%Stačí kliknout na logo fotoaparátu a dole vybereš hlavní fotku receptu
13. 12. 2010 19:29
13. 12. 2010 19:24
Tento lahodný pokrm z výborného masa by si zasloužil i foto na talíři Počet fotek u receptu je každého věc, já si je všechny prohlédl, ale ta finální s talířem tam na škodu věci není
13. 12. 2010 18:43
A bodík posílám, protože miluju jehněčí!! Mňam!
13. 12. 2010 18:43
Dobrý den, možná je těch fotek příliš, ale mám jednu zkušenost se kterou se ráda podělím s vámi...Kdysi dávno jsem zaučovala svojí budoucí švagrovou v kuchyni. Učila jsem ji špenát a představte si, že jsem myslela, že na tom není nic složitého.... Ale bylo..Milá švagrová dala do kastrůlku špenát v igelitovém pytlíku ve kterém se mražený koupil, podlila ho a čekala až se pěkně podusí a rozpustí...Další prča byla, když vařila mému příteli, svému bratrovi polévku z pytlíku, když jsem já dobrá kuchařinka nebyla doma...Takže do pytlíkovky si pěkně odměřila 4 půllitry a mému milému tvrdila, když se jí ptal kolik dala do polévky vody, že normálně jak se dává, jeden litr - 4 půllitry...A nakonec můžu potvrdit, že je z ní výborná kuchařka!! Takže chápu, že někdo to potřebuje se vším všudy než mu to dojde, haha. Omlouvám se za slohovou práci...
13. 12. 2010 15:57
Děvčata a další příchozí. Nechci polemizovat, ale ať je u receptu obrázků jakékoliv množství, nebo žádný, je to věc autora. A pokud tvůrci stránek nijak množství fotek neomezili, tak je to jedno, je to vlastně jakousi galerií obrázků, i když s menším rozlišení, než jsou třeba moje originály. A kdo nechce, ať si galerii neprohlíží, je to každého věc. Existují i recepty bez obrázků a také jde podle nich uvařit. To, že mají stránky v názvu TOP jistě tvůrci nemysleli tak, že se sem dává jen to nejlepší z nejlepšího, nějaká pomyslná špička nebo elita. Recept může číst úplný kandrdas a tomu jsou obrázky výnbornou názornou nápovědou. A otvírání vína rozhodně technologickým procesem je! Je to jeden z nezbytných kroků, který nelze vynechat. Jestliže chci dát do pokrmu víno, tak jej musím napřed otevřít. Určitě bych sem nedával obrázek jak stříhám nůžkama krabicové víno. Jde tedy jen o rozlišovací úroveň, míru podrobnosti a stupeň poznání na této míře podrobnosti. A pánev? Nechci dělat reklamu, ale pro někoho to může být novinka, kterou nezná a kterou nikdy neviděl. Je to vynikající kuchyňská pomůcka, která nám slouží perfektně dvacet let. A pak, jsem možná fotomaniak , tak se Vám omlouvám.
13. 12. 2010 15:23
Recept vypadá dobře, ale souhlasím s Maris, že těch fotek je tu přespříliš a dobrá polovina z nich kuchařkám nic neříká
13. 12. 2010 14:18
recept je báječný - vyzkouším
13. 12. 2010 13:11
Jehněčí máme moc rádi, recept je super, ale myslím, že přidat 21 fotek - maso v obalu, maso bez obalu, vývrtka, elektrická pánev... je úpně zbytečné a nepřehledné, s postupem to nemá už nic společného
13. 12. 2010 12:58
Hezký recept i fotka+první bodík
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více

Domácí kynuté koláčky
Přidáno před 3 hodinami

Rybí filé na pórku a paprikách
Přidáno před 4 hodinami

Vepřové nudličky po asijsku z dostupných surovin
Přidáno před 12 hodinami

Hobotnica na salatu neboli salát z chobotnice (z Prostřeno)
Přidáno před 12 hodinami

Medimurská zeleninová juha (z Prostřeno)
Přidáno před 13 hodinami

Bajadera (Prostřeno)
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Šneky z listového těsta
uvařil/a Beruna
před 1 hodinou


Rychlé jogurtové lívanečky
uvařil/a ananas71
před 1 hodinou

Křupavé chlebíčky obráceně
uvařil/a Petulice
před 2 hodinami

Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
uvařil/a KetyHu
před 2 hodinami

Cibulová polévka se smetanou a anglickou slaninou
uvařil/a Rebave
před 3 hodinami

Citronové řezy - máslové a výborné
uvařil/a magdalena66
před 3 hodinami

Zavařené vepřové maso
uvařil/a Zuzik.
před 5 hodinami


Hrníčková bublanina s kokosem
uvařil/a Marty98
před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí nejlepší recept jehněčí recepty jehněčí hřbet na česneku jehňečí recept podle mně recepty z jehněčího jehněčí maso recepty jehněčí hřbet na vine recepty jehněčí pečený jehněčí hřbet s kostí recept jehněčí recept na jehněčí hřbet na víně recept na jehneči priprava jehneciho hrbetu čočka na kyselo podle polreicha nejlepší jehněčí jehněčí na víně podle polreicha co uvarit z jehneciho jehneči maso-hřbet recepty z jehněčího hřbetu
Suroviny: kotleta jehněčí, slanina, mrkev, petržel, bulva celerová, česnek, nať petrželová, víno červené, olej, pepř, mouka hladká
Jehněčí hřbet podle mne
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ym6g
12 názorů