Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí hřbet podle mne

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

13. 12. 2010 12:45

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 675 kJ / 878 kcal
Bílkoviny6,43 g
Tuky42,51 g
Vláknina9,72 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 981 mg
Sůl2,40 g
Sacharidy35,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

http://clupmi.blog.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

1. 4. 2016 17:38

gabina: Babička dělala na Velikonoce tradičně zapečené kůzlátko.

gabina

23. 4. 2011 18:50

Že vám nevadí konzumovat mláďátka, sotva narozené ... :no:

Colombo65 Colombo65

14. 12. 2010 18:56

Krásné foto s talířem - už jen tu fotku nastavit jako hlavní foto receptu a je to 100%:yes:Stačí kliknout na logo fotoaparátu a dole vybereš hlavní fotku receptu;-)

pasifa

13. 12. 2010 19:29

:-p:yes::yes::yes:

Colombo65 Colombo65

13. 12. 2010 19:24

Tento lahodný pokrm z výborného masa by si zasloužil i foto na talíři ;-);-);-) Počet fotek u receptu je každého věc, já si je všechny prohlédl, ale ta finální s talířem tam na škodu věci není;-)

jehlanka73

13. 12. 2010 18:43

A bodík posílám, protože miluju jehněčí!! Mňam!:-K:yes:

jehlanka73

13. 12. 2010 18:43

Dobrý den, možná je těch fotek příliš, ale mám jednu zkušenost se kterou se ráda podělím s vámi...Kdysi dávno jsem zaučovala svojí budoucí švagrovou v kuchyni. Učila jsem ji špenát a představte si, že jsem myslela, že na tom není nic složitého....:-D Ale bylo..Milá švagrová dala do kastrůlku špenát v igelitovém pytlíku ve kterém se mražený koupil, podlila ho a čekala až se pěkně podusí a rozpustí...Další prča byla, když vařila mému příteli, svému bratrovi polévku z pytlíku, když jsem já dobrá kuchařinka nebyla doma...Takže do pytlíkovky si pěkně odměřila 4 půllitry a mému milému tvrdila, když se jí ptal kolik dala do polévky vody, že normálně jak se dává, jeden litr - 4 půllitry...A nakonec můžu potvrdit, že je z ní výborná kuchařka!! Takže chápu, že někdo to potřebuje se vším všudy než mu to dojde, haha. Omlouvám se za slohovou práci...:-8

clupmi clupmi

13. 12. 2010 15:57

Děvčata a další příchozí. Nechci polemizovat, ale ať je u receptu obrázků jakékoliv množství, nebo žádný, je to věc autora. A pokud tvůrci stránek nijak množství fotek neomezili, tak je to jedno, je to vlastně jakousi galerií obrázků, i když s menším rozlišení, než jsou třeba moje originály. A kdo nechce, ať si galerii neprohlíží, je to každého věc. Existují i recepty bez obrázků a také jde podle nich uvařit. To, že mají stránky v názvu TOP jistě tvůrci nemysleli tak, že se sem dává jen to nejlepší z nejlepšího, nějaká pomyslná špička nebo elita. Recept může číst úplný kandrdas a tomu jsou obrázky výnbornou názornou nápovědou. A otvírání vína rozhodně technologickým procesem je! Je to jeden z nezbytných kroků, který nelze vynechat. Jestliže chci dát do pokrmu víno, tak jej musím napřed otevřít. Určitě bych sem nedával obrázek jak stříhám nůžkama krabicové víno. Jde tedy jen o rozlišovací úroveň, míru podrobnosti a stupeň poznání na této míře podrobnosti. A pánev? Nechci dělat reklamu, ale pro někoho to může být novinka, kterou nezná a kterou nikdy neviděl. Je to vynikající kuchyňská pomůcka, která nám slouží perfektně dvacet let. A pak, jsem možná fotomaniak :-D, tak se Vám omlouvám. :-K

Bibinka Bibinka

13. 12. 2010 15:23

Recept vypadá dobře, ale souhlasím s Maris, že těch fotek je tu přespříliš a dobrá polovina z nich kuchařkám nic neříká:-S

Dana61

13. 12. 2010 14:18

recept je báječný - vyzkouším :-D:yes:

maris maris

13. 12. 2010 13:11

Jehněčí máme moc rádi, recept je super,:yes: ale myslím, že přidat 21 fotek - maso v obalu, maso bez obalu, vývrtka, elektrická pánev... je úpně zbytečné a nepřehledné, s postupem to nemá už nic společného:-S

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 12. 2010 12:58

Hezký recept i fotka:-p+první bodík:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí nejlepší recept jehněčí recepty jehněčí hřbet na česneku jehňečí recept podle mně recepty z jehněčího jehněčí maso recepty jehněčí hřbet na vine recepty jehněčí pečený jehněčí hřbet s kostí recept jehněčí recept na jehněčí hřbet na víně recept na jehneči priprava jehneciho hrbetu čočka na kyselo podle polreicha nejlepší jehněčí jehněčí na víně podle polreicha co uvarit z jehneciho jehneči maso-hřbet recepty z jehněčího hřbetu

Suroviny: kotleta jehněčí, slanina, mrkev, petržel, bulva celerová, česnek, nať petrželová, víno červené, olej, pepř, mouka hladká

TopRecepty.cz

Jehněčí hřbet podle mne

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ym6g