Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

Suroviny

1 kg jeleního hrudí
1,5 l vody
1 velká cibule
1 mrkev
1 petržel
1/2 celeru
5 kuliček pepře
4 kuličky nového koření
2 bobkové listy
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem.

  2. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou.

  3. Tu si můžeme opéct na másle nebo si z ní udělat salát.

  4. Polévku (vývar) upravíme stejně jako hovězí polévku.

Komentáře k receptu Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

Tématické fráze: jelení maso recepty jelení maso recepty z jeleního masa srnčí maso recepty recepty jelení maso jelení krkovice jelení krkovice recept recept na jelení maso jelení maso recept jelení krkovice recepty jelení maso na zelenině srnčí panenka vařené srnčí maso maso z jelena recepty na jelení maso sika na zelenině recepty-jelení maso recepty na jelení maso varene vino sika recept na zelenina