Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Jiné maso 1 názor

Recept si neoblíbil žádný kuchař
Přidat další fotografii

Suroviny

1 kg jeleního hrudí
1,5 l vody
1 velká cibule
1 mrkev
1 petržel
1/2 celeru
5 kuliček pepře
4 kuličky nového koření
2 bobkové listy
sůl
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem.

  2. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou.

  3. Tu si můžeme opéct na másle nebo si z ní udělat salát.

  4. Polévku (vývar) upravíme stejně jako hovězí polévku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

Tématické fráze: jelení maso recepty jelení maso recepty z jeleního masa srnčí maso recepty recepty jelení maso jelení krkovice jelení krkovice recept recept na jelení maso jelení maso recept jelení krkovice recepty srnčí panenka jelení maso na zelenině vařené srnčí maso maso z jelena recepty na jelení maso sika na zelenině recepty-jelení maso recepty na jelení maso varene vino sika recept na zelenina

Zapomněl/a jsem heslo