Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

lenka-m Kuchařka:

Jiné maso 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Recept si neoblíbil žádný kuchař
Buďte první a přidejte fotografii
11

Suroviny

1 kg jeleního hrudí
1,5 l vody
1 velká cibule
1 mrkev
1 petržel
1/2 celeru
5 kuliček pepře
4 kuličky nového koření
2 bobkové listy
sůl
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem.

  2. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou.

  3. Tu si můžeme opéct na másle nebo si z ní udělat salát.

  4. Polévku (vývar) upravíme stejně jako hovězí polévku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jelení hrudí vařené obložené zeleninou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo