Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,53 g |
Tuky | 24,08 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 16,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og3
Moje poznámka
Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og3
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 12 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 7 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 7 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 9 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 9 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 11 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 13 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 13 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 13 hodinami
Tématické fráze:
jelení maso recepty,
jelení maso,
recepty z jeleního masa,
srnčí maso recepty,
recepty jelení maso,
jelení krkovice,
jelení krkovice recept,
recept na jelení maso,
jelení maso recept,
jelení krkovice recepty,
jelení maso na zelenině,
srnčí panenka,
vařené srnčí maso,
maso z jelena,
recepty na jelení maso,
sika na zelenině,
recepty-jelení maso,
recepty na jelení maso,
varene vino,
sika recept na zelenina
Suroviny:
hruď jelení,
voda,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl
Komentáře (2)