Srnčí játra po tyrolsku
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 5 619 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,62 g |
Tuky | 36,11 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 3,11 g |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 49,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 11. 2012 09:16
Veronika.Hrozna:
Samozřejmě :)
Samozřejmě :)
24. 11. 2012 17:31
Jana Remkova:Promiň,až teď jsem si to přečetla ,že chceš krokety! Jsou v tomhle receptu !www.toprecepty.cz/recept/24756-pecena-kyta-z-divocaka-s-horcici/pecene-diviacie-stehno-s-horcicou/
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
23. 11. 2012 21:09
..Aháááá...tak to jo.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 11. 2012 20:56
Jumanji:jinak se taky říká špikovat, pokud na to nemáš extra nástroj, uděláš ostrým tenkým nožem otvor a prostrčíš proužek slaniny ![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 11. 2012 20:56
Jumanji:Prošpikujeme kus masa slaninou. Znamená to, že do kusu masa uděláme nožem díru zkrz naskz a do té dírky prtáhneme špalíček slaniny
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 11. 2012 20:55
Jumanji: Že by prošpikovat? ![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
23. 11. 2012 20:53
A co to znamená - protáhneme slaninou ???
![:-/ :-/](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/23.png)
23. 11. 2012 20:40
Veronika.Hrozna:
Určitě
. A recept by byl na ty krokety???
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 11. 2012 17:38
Jana Remkova:Dělám k tomu kynuté bramborové krokety ! Barevně to hezky ladí!
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
23. 11. 2012 17:36
Receptík ukládám,zatím tento rok žádné srnčí ,ale tohle se bude hodit! Kdy solíš až nakonec ?
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 11. 2012 16:44
Hmmmm, to bude dobrota! ještě nikdy jsem nejedla srnčí..cokoliv, ale játra miluji
Tohle ovšem s knedlíkem! Rýže mi k smetanovým omáčkám nesedí.
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 11. 2012 16:31
medmic:
Ano ,chuť je velmi podobná svíčkové,takže i brusinky a šlehačka :)
Ano ,chuť je velmi podobná svíčkové,takže i brusinky a šlehačka :)
23. 11. 2012 16:21
Tečou mi sliny
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Předpokládám, že jako příloha by se hodil bez problémů i náš klasický knedlík?
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Předpokládám, že jako příloha by se hodil bez problémů i náš klasický knedlík?
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 16 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Právě bylo uvařeno:
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 59 minutami
Žampionový krém
Libca1954 uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
renali uvařila před 3 hodinami
Šunkofleky
f1.krejcik uvařila před 3 hodinami
Uzená polévka s kroupami
hurcik.pavel uvařila před 4 hodinami
Banánové brownies
simapohankova uvařila před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
simapohankova uvařila před 5 hodinami
Žemlovka jako od babičky
Ancavole uvařila před 6 hodinami
Hořčice z cukety
LuKrajKa uvařila před 6 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: srnčí játra srnčí játra recept srnčí játra recepty recept na srnčí játra recepty na srnčí játra recepty srnčí játra recept srnčí játra srnčí vnitřnosti srnčí recepty játra játra ze srnce játra srnčí recept na srnčí vnitřnosti recepty z srncich jater recepty ze srnčích vnitřností recepty z srnčího játra recept ze srnčích jater srnčí játra srnčí játra s rýží srnčí vnitřnosti recept vnitřnosti ze srnce
Suroviny: játra, smetana na vaření, mrkev, petržel, celer, máslo, vývar masový, pepř celý, pepř mletý, koření nové koření, tymián, bobkový list, slanina, mléko
Srnčí játra po tyrolsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWJJ
13 názorů