Cizrna z jihu Čech (příloha)
Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 601 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,64 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 88,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 85,06 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 4. 2014 00:02
Ted to delam v New Orleans a vypada to slibne-uz se tesime na veceri....
Jim a Ali![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Jim a Ali
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
10. 12. 2013 18:53
Konečně jsem našel ten správný "budechutnat" recept na cizrnu![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
.
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
Ještě jsem ji nejedl a nedávno jsem ji ze zvědavosti koupil. Takže s uzeným to beru šéfe a vyzkouším
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
27. 12. 2012 23:31
Super,díky za tip na víkendový oběd
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
15. 12. 2012 16:03
Vaclav Fronek: Moc děkuji, i já jsem dělala poprvé - stejně jako ty - pod heslem: člověk má ochutnat všechno
Upravila jsem tak nějak podle sebe a bylo to dobré, určitě jeětě zopakuji
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
15. 12. 2012 15:56
Ostudně musím přiznat, že jsem cizrnu ještě neochutnal. Ale láká mne to a jistě to jako jihočecha okusím. Člověk má ochutnat všechno. Mám rád hrášek, kukuřici, kus kus, čočku, tak proč ne cizrnu. ZKUSÍM. +BODÍK 7
15. 12. 2012 14:08
1974andrea: Děkuji moc, uzené bylo z malého venkovského řeznictví
Lahoda
Jen okurky nemám domácí, ty ještě neumím
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![;-( ;-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/22.png)
15. 12. 2012 11:57
Mně by to chutnalo, hlavně s tím uzeným![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
14. 12. 2012 21:31
Bibinka: Byl to můj první pokus o cizrnu - opravdu jsem ji měla namočenou přes noc a podle receptů z internetu jsem ji vařila hodinu - a po ochutnání byla stále tvrdá. Tak jsem přidala půl hodinky a bylo to akorát.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
14. 12. 2012 21:11
Anna Kocikova:já cizrnu v plechovce používám a její příprava je velmi rychlá ![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
14. 12. 2012 20:57
Hezky připravená dobrůtka
+![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Jen já ,když vidím,že se má něco vařit delší dobu(cizrna,hrách,fazole)tak mi vždycky naskáčou pupínky![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
Ale viděla jsem cizrnu v plechovce,tak vyzkouším
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
14. 12. 2012 20:01
Sunny, jsem čistokrevná jihočeška, ale takto upravený recept neznám
a co mě zaráží je, že cizrnu vaříš 1 a půl hodiny, už jsem jí párkrát dělala, ale takhle dlouho nikoliv-zvlášť, když byla namočená
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno před 5 hodinami
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno před 12 hodinami
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 21 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 23 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Právě bylo uvařeno:
Pšenično-žitný semínkový chléb
PetraCy uvařila před 32 minutami
Banánové brownies
Kamilana uvařila před 1 hodinou
Rychlá kakaová buchta
lid.miroslav uvařil před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
Effina uvařil před 4 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Moanka uvařila před 5 hodinami
Květákové placičky
Karoli uvařil před 6 hodinami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
kusy.lukas uvařila před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
malami uvařil před 7 hodinami
Chilli con carne
pazderka83 uvařila před 7 hodinami
Kuře na paprice
JankaGu. uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: cizrna jako přiloha jak upravit cizrnu cizrna recepty cizrna jako příloha k masu cizrna jako příloha recept ůprava cizrny jak správně vařit cizrnu cizrna recepty jako přílaha cizrna jako příloha recepty obed z cizrny ciyrna cizrna recepty jako příloha cizrna příloha k masu cizrna jako prilohaa recepty z cizrny recepty cizrna jako příloha cizrna úprava cizna jako příloha recept cizrna jako priloha recepty z cizrny jako příloha
Suroviny: cizrna, bujón zeleninový, bobkový list, špek, cibule, mouka hladká, sůl, pepř, majoránka, česnek
Cizrna z jihu Čech (příloha)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y2L7
11 názorů