Fazolové lusky jako příloha k masu

Lusinda79 Kuchař:

Přílohy 23 názorů

520
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Suroviny

cca 300 g čerstvých či mražených fazolových lusků
100 g anglické slaniny
Nyní v akci
5 stroužků česneku
olivový olej
případně cibule nakrájená na půlkroužky
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky spaříme(mražené) horkou vodou popř. krátce povaříme. Okapeme a osušíme.

  2. V silnostěnné pánvi rozpálíme trochu oleje a opečeme na proužky nakrájenou slaninu, když pustí šťávu, přidáme plátky česneku a lehce zpěníme, přidáme osušené lusky a krátce společně opečeme. Dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. K vypečené slanině lze přidat i cibuli a opéci. Česnek dáme až později kvůli možnosti zhořknutí.

Poznámka

Fantastická příloha k minutkovým masům všeho druhu.Pokud zatoužíme po větší příloze , zvolíme opékané brambory nebo brambory pečené v troubě.Rozpis je pro 2 osoby.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 17 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolové lusky jako příloha k masu

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Výborné fazolky, v mém případě s hovězími kostkami :-). Dovolím si přidat foto :-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Lusindo a Maruško, je to vynikající pochoutka - jak jinak...;-):yes:. Posílám fotky a až nyní (ostuda) velký bodík.:yes::-p

    Odpovědět

  • Straslipka Martin Straslipka Martin

    :yes::yes:::yes: Dobrotka :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • vicky vicky

    :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:vyborny myslela jsem ze to je hnus a le je to vyborny :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-)):-)):-)):-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

    Odpovědět

  • viky8 viky8

    dnes jsem je vyzkoušela prostě nemají chybu dávám plný počet bodíků

    Odpovědět

  • aaura aaura

    dělám skoro stejně, jen česnek dávám až nakonec....dnes jsme měli k obědu, tak jsem si dovolila přidat fotky ;-). Máš bodíka....fazolky já můžu....třeba jen posypané sýrem a s pečivem...ale takhle s masíčkem je to :yes::-p

    Odpovědět

  • rihana rihana

    Já dávám méně česneku, nedávám cibuli ale zakápnu sojovou omáčkou. To už vůbec nemá chybu.

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

    no,to bych si dala říct,fazolky miluju...a s tím masinem...mňam!!!:yes::-K

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Dnes som robila prvý krát k bravčovým rolkám a sú fakt výborné:-!:yes:Vždy som fazuľku len dusila s vajcom,ďakujem za recept:-K

    Odpovědět

  • Karel Karel

    Já osobně přidávám ještě tymián - nešetřím jim a pak je to opravdu velká dobrota.

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Fazolové lusky jsou :yes: měla jsem k nim kotletky jen s kořením Steak 7 pepřů a smažené bramborové mřížky, z čerstvých brambor. Foto není moc kvalitní, foťák jsem půjčila a je foceno mobilem :-(

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Někde jsem viděla přidávat ještě k fazolkám mandle

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Už jsem psala u receptu od TEJAJI - fazolky miluju. Tento recept znám a dělám. Mňam :-p:-*:yes:

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Z toho si Marti nic nedělej, také na ně nejsem odborník.Dělávám je jako přílohu ke kotletce nebo vepř.panence, ale určitě by šly i třeba ke kuř.stehen.řízkům..

    Odpovědět

  • tejaja tejaja

    Ja si strčím k obľúbeným, je to jednoduchá, ale výborná príloha. Tá cibuľa by sa mi páčila červená, zopár koliesok na ozdobu:-D

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo