Květákový nákyp jako příloha

tejaja Kuchařka: tejaja

Zeleninová jídla 7 názorů

Suroviny

1 květák
3 lžice masla
3 vejce
2 rohlíky
mléko
100 g strouhaného syra
sůl
strouhanka
černý pepř
muškátový orech
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Karfiol uvaríme, roztlačíme ho a zmiešame so žĺtkami vymiešanými s maslom. Rožky narežeme na kocky, namočíme v mlieku a pridáme ku karfiolu.

  2. Vmiešame strúhaný syr, osolíme, okoreníme, ochutíme orieškom, nakoniec pridáme sneh z bielkov.

  3. Zmes vložíme do vymasteného a strúhankou vymasteného pekáča a pečieme asi 30 minút dozlata.
    Podávame ako prílohu k mäsu, ale aj studený narezaný na plátky ako súčasť studenej misy.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Květákový nákyp jako příloha

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: květákový nákyp se šunkou a sýrem kvetakova nadivka dietní brokolicový nákyp květákový kuskus květákové muffiny kuskus s květákem kvetakovi nakip zeleninová příloha nákyp ze syrového květáku-recept kvetakovy nakyp s brambory recepty-květákový nákyp polenta jako příloha kvetakovy nakyp ze syrem květák polreich recepty z kvetaku květáva nádivka květákovosyrovy nákyp dietní květáková kapustička květákové steaky studený nákyp

Zapomněl/a jsem heslo