Pečený balíček z remosky
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 714 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,53 g |
Tuky | 26,34 g |
Vláknina | 3,67 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 868 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 19,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 11. 2016 16:51
3. 11. 2016 16:07
Remosku miluju, dřív jsem ji měla jen na chatě, ale koupila jsem si ji i domů, i když tu mám troubu, ale hodně věcí je daleko lepší z remosky / nehledě na úsporu energie /.
3. 11. 2016 15:39
3. 11. 2016 15:17
3. 11. 2016 13:17
Jituš, kdybys náhodou chtěla - na Aukru jsou pořád ke koupi remosky starší, i já takovou pra-babičku odtamtud mám. Nemá se na ní vlastně co zkazit, jen ta topná spirála ve víku a ta jde dobře nahradit novou.
3. 11. 2016 13:12
3. 11. 2016 13:08
3. 11. 2016 13:03
3. 11. 2016 12:59
3. 11. 2016 12:59
Základem jsou u nás vždy brambory, různě ochucené - když pak balíček otvíráš, ta vůně...
3. 11. 2016 12:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 46 minutami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 5 minutami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 39 minutami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 43 minutami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 50 minutami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 55 minutami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 1 hodinou
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: pečený bůček v remosce pečené brambory v remosce buček v remosce buček pečeny v remosce remoska levně brambory pečené v remosce recepty z remosky peceny bucek vremosce recepty na pečení v remosce recept pečený bůček v remosce buček z remosky buček v remosce recepty pečený bůček v v remosce remoska peceny bucek maso v alobalu pečené v remosce pečení bucku v remosce pečené v remosce remoska recepty remoska bůček bramborák pečený v v remosce
Suroviny: brambory, olej, česnek, sůl, cibule, kmín drcený, maso uzené
Pečený balíček z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9EVJ
11 názorů