Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný koláč pečený v remosce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

13. 7. 2011 18:26

Suroviny

Porce: 6 - 7 Remoska o průměru 24 cm

Nutriční hodnoty

Energie10 321 kJ / 2 467 kcal
Bílkoviny36,76 g
Tuky112,13 g
Vláknina13,13 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy321,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je přizpůsobený pro menší remosku Originál.

Zdroj receptu: Žena a kuchyně, nyní se časopis jmenuje Kuchyně. Recept je mírně poupravený.

Kdo nemá remosku, upeče v nějaké vhodné formě v troubě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Merylas

19. 7. 2021 16:17

satelit: Taktéž zdravím, remoska peče shora, topné těleso je ve víku, tak moučníky jsou vespod vždy světlejší. Tuhle menší remosku mám s hliníkovou mísou a někde jsem "zachytila" informaci, že se právě v těch hliníkových upeče lépe, než když je s teflonovým povrchem. Tak třeba nedávejte papír na pečení, ale vymažte tukem a vysypejte hrubou moukou. A pokud by pak v druhé polovině pečení začal moučník na povrchu více tmavnout, tak na koláč položte vystřižené kolečko z pečícího papíru nebo alobalu o stejném průměru jako je mísa. Taky když propočítávám množství těsta do remosky, tak už spíš dělávám nižší moučníky, tam není takový problém s propečením. Ono to chce chvíli zkoušet a "vychytáte" to. :-K

satelit

17. 7. 2021 19:51

Dobrý den, bublanina je krásně pečená i zespodu, čím to je, že já mám moučníky vespod bledé a to se mi nelíbí?
Remosku mám velkou a chtěla bych v ní také péci, jak to udělat? Vy máte vše krásně upečené.

Dasa

5. 10. 2013 21:35

Dnes jsem to udelala s pritele a davam :yes: :-) moc dobre testo, akorat misto visne jsme dali jahody. Doporucuji, pulka kolacu uz je pryc :-p

mysulka

17. 7. 2011 17:08

:-) vypadá lákavě:yes::-K

Merylas

15. 7. 2011 23:19

Děkuji všem za velmi milé komentáře:-K Dnes jsem koláč pekla znovu, ale s rybízem. To těsta jsem dala trošku víc skořice a pak do remosky, polovinu těsta na to část rybízu, zbytek těsta a nahoru zase rybíz. Bylo to tak lepší,přidala jsem ještě 1 foto:-8

Fantom

15. 7. 2011 07:57

Merylas::yes:jako vždy:yes:

mischelinka

14. 7. 2011 08:19

Prostě paráda:-K:yes:

cathleen

14. 7. 2011 07:48

:-))perfektní:-!:yes:

suslajda

14. 7. 2011 06:44

:-Knádherný o fotkách ani nemluvě prostě nádhera:-*+11

monikaK

14. 7. 2011 05:49

Jó,remoska,to je vynález!:yes:
Naštěstí jednu mám,tak už vím,jak ji využiju:-D:-D
Recept má za 1:yes:

indulina28

14. 7. 2011 00:35

tomu rikam krasny a plnohodnotny recept,ne jako ty bez fotek a jen tak opsane a mozna ze ani nevyskousene...tady je zaslouzeny recept ktery si zaslouzi bod :-K:-K

maiva

13. 7. 2011 21:53

Moc pěkné+:-p:yes:

Patricie

13. 7. 2011 21:50

:-KŠikovná Maruška:yes::yes:+

JanaDorazinova

13. 7. 2011 20:06

WOW!! Ty tvé krásné moučníky, to je něco..:-*:yes:

spagetka

13. 7. 2011 19:35

Merylásku,kde že to bydlíš? :-p:-p, zítra kupuju auto a jeduuu :-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečeme v remosce koláč v remosce pečení sladkých moučníků v remosce ovocny kolac z remosky pečený koláč ovocny kolac v remosce koláč z remosky remoska recepty pecene kolace koláč do remosky ovocný koláč do remosky remosky na pečení moučníky z remosky remoska pečení pečené koláče a moučníky koláče z remosky remoska na pečení pečení koláčů moučníky v remosce pečení koláče

Suroviny: cukr moučkový, cukr vanilkový, citronové aroma, vejce, sůl, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, skořice, višně, smetana zakysaná, cukr, lupínky mandlové, višně, meduňka

TopRecepty.cz

Ovocný koláč pečený v remosce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EK7m