Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 807 kJ / 1 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,12 g |
Tuky | 42,43 g |
Vláknina | 28,03 g |
Cholesterol | 603 mg |
Sodík | 599 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 208,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory se dvěma omáčkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6q
Moje poznámka
Pečené brambory se dvěma omáčkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6q
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 6 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty z brambor,
brambory na grilu,
pečené brambory s tvarohem a koprem,
brambory vcelku pecene v troube,
pečení bramboroví ježci,
pečené brambory s tvarohem,
brambory v troubě,
jak dlouho se pecou brambory,
omáčka k bramborům,
pastýřské brambory,
pečené brambory v troubě s dresinkem,
arabské brambory,
dip k pečeným bramborům,
půlky brambor v troubě,
brambory recepty,
omáčka k pečeným bramborům,
omáčky k bramborům,
staročeská jídla z vařených brambor,
brambory,
pečené brambory v troubě bez slupky
Suroviny:
brambory,
sůl,
koření provensálské,
ředkvičky,
pórek,
česnek,
jogurt,
pepř bílý,
vejce,
pažitka,
tvaroh,
mléko
Komentáře (2)