Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Oběd z remosky

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

28. 5. 2008 13:17

Suroviny

Porce: 2 porcie

Nutriční hodnoty

Energie3 559 kJ / 851 kcal
Bílkoviny11,69 g
Tuky50,59 g
Vláknina16,45 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 76 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy80,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento ( s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na

http://chalupnikovi.com/recepty/?p=3770

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

19. 9. 2015 21:51

Kazi: mam velku remosku a do tej sa mi zmesti misa, ktora je na fote. Remoska ma namojdusu nenapadla odfotit, ale ak Vam to zlepsi den, tak Vam ju sfotim a vlozim foto....akonahle sa vratime domov

Kazi

19. 9. 2015 21:43

Nějak nevidím na obrázku remosku :-((:-!:no:

Kateřina

6. 3. 2012 02:24

Dělám něco podobného,remoska je opravdu ženiální:-p:-p:yes::yes:

mekky

7. 8. 2010 18:17

Remoska úžasná věc,po x letech jsem se znovu rozhodla jí koupit,jídlo šťavnaté,dokonce jsem začala péct a zatím sklízím jen úspěch,bezva je jí vyložit pečícím papírem a pak už ani myčka nemá co dělat;-(.teď jen budu hledat recepty,dnes jsem udělala špízy co mě napadlo napíchala na špejle a do hodinky byl oběd ....vyzkoušejte a posílejte nápady díky :-))www.toprecepty.cz:

kruták

26. 10. 2009 20:34

:-K:-O;-):-/:-)

maris maris

22. 6. 2009 08:53

Jana není sama, která přehlédla:-8. Remosku mám na chatě a bez ní si tam vaření neumím představit. Brambory, maso, zeleninu peču často společně, proto posílám bodík, je to :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 6. 2009 08:36

Vybusna, tak tady to jídlo jsem přehlédla:-O, remosku máme, ale na zahradě a děcka nám ji asi nepůjčí, ikdyž je naše, holota jedna:-)):-D. No, ale tady rozhodně chybí bod ode mne:-p:yes:+

eva

19. 6. 2009 23:21

Remosku jsem dostala 12.8.1972 jako svatební dar a používám ji od té doby dodnes minimálně 1 x týdně / tu původní, vydržela!/. Je v ní výborné kuře, které různě okořením, je šťavnaté, chutné a zároveň se ke konci opeče dozlatova. Tím, že je uzavřená, neztrácí se chuť ani vůně pokrmu, a ještě se v malém prostoru ušetří cca 50 % el. energie oproti velké troubě.Dá se v ní dělat skoro všechno, masa, zapékané pokrmy / zapečená brokolice atd./...

vybusna vybusna

3. 9. 2008 15:37

zizala som rada ze chutilo

zizala zizala (moderátorka)

3. 9. 2008 14:37

Remoska je bezvadný vynález, jídlo nám chutnalo. Mám ráda recepty, kde se s masem dělá zároveň příloha. Jednak se umaže málo nádobí, jednak je to pohodlnější vaření a v neposlední řadě se vzájemné chutě krásně propojí...:yes:

Marta Marta

9. 7. 2008 17:13

Vybusna, toto vypadá opravdu lákavě. Taky mě to asi donutí po dlouhé době oprášit remosku.

vybusna vybusna

8. 7. 2008 07:17

merylas, ja mam remosku od vianoc a vobec netusim, ako som mohla bez nej zit. Najviac ocenujem to, ze ked pripravujem v nej nejake jedlo, skoro vobec nemusim podlievat. Kym som na to prisla, tak po uvareni som musela tu stavu zlievat a mala som jej niekedy aj 6dcl

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 7. 2008 23:07

Remosku používám málo, budu ji muset na tvůj recept vytáhnout ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty v remosce vaření v remosce recepty na vaření v remosce remoska recepty maso nejlepší recepty z remosky remoska-recepty recety.cz-on-line kuchařka jídla v remosce vaříme v remosce recepty vaříme v remosce - recepty vaříme v remosce recepty pro přípravu jídel v remosce recepty na oběd maso v remosce jidlo v remosce kuře s bramborama v remosce zdravé recepty na oběd oběd v remosce remoska vareni recepty s remoskou

Suroviny: stehno kuřecí, brambory, paprika čerstvá červená, cibule šalotka, mrkev, česnek, tymián čerstvý, rozmarýn čerstvý, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, olej, máslo

TopRecepty.cz

Oběd z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lqV