Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí cibulový chléb

Chleba je nepostradatelnou složkou naší základní stravy. Cibulový chleba se hodí svou chutí zejména ke slaným pokrmům. Pokud chcete chlebík použít k přípravě středomořské kuchyně, je dobré ke konci smažení cibulky přihodit hrst sušených bylinek.

Hodnocení receptu je 4,8 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 62 min Doba přípravy: 12 min Doba tepelné úpravy: 50 min Bez doby kynutí

62 min (12 min příprava + 50 min tepelná úprava, Bez doby kynutí)

26. 3. 2020 13:49

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie11 583 kJ / 2 768 kcal
Bílkoviny88,30 g
Tuky15,35 g
Vláknina28,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,82 g
Sůl12,00 g
Sacharidy556,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělám různé obměny: smažená cibulka do těsta, slunečnicová semínka, chia semínka, dýňová semínka, trošku pomleté škvarky a nebo s česnekem ... ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Novofinka Novofinka

7. 1. 2023 21:40

Tonja: Omlouvám se za pozdní odpověď. Cibulový je to proto, že v těstě je přidána cibule. A postupuji asi takto: Zadělám si klasické těsto, než mě těsto vykyne, tak si mezitím nakrájím na kostičky cibuli, osmažím na oleji, pak nechám vystydnout a přes sítko přecedím a nechám okapat od oleje. Mezitím mě těsto nakynulo, cibule odkapala od přebytečného oleje. Testo vyberu, párkrát ještě přeložím těsto mezitím do toho těsta opatrně přidám tu okapanou cibulku a vypracuji bochník. No a ten pak dám do nahřáté zapékací mísy.

Tonja

6. 1. 2023 21:43

Merylas (moderátorka): Taky bych asi postupoval takto, ale jako začátečník si jistý nejsem.

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 1. 2023 19:07

Tonja: Počkáme, jestli se autorka vyjádří. Cibulka je pouze zmíněná v poznámce. Dala bych smaženou, prochladlou a dala bych ji hned v začátku a zadělala těsto.

Tonja

6. 1. 2023 17:08

Proč se chléb jmenuje "cibulový", když v surovinách ani v postupu žádná cibule není a z postupu se nepozná, kdy se cibule do těsta přidává, a zda se přidává smažená nebo syrová?
Děkuji předem za odpověď.

Stepka7171

31. 12. 2022 20:12

skvělý

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí chleba recept s cibulí recept na domácí cibulový chleba cibulovy domácí chleba domácí cibulový chleba domaci chleba s cibuli cibulovy chleba domácí cibulový chléb recept na domácí chleba cibulovy chleba z drozdi recept cibulový chléb domaci chleb recept cibulový cibulovy chleb recept domácí chleba cibulovy cibulový chléb pečený v troubě

Suroviny: mouka hladká, voda, droždí sušené, sůl, kmín celý, cibule, cibule

TopRecepty.cz

Domácí cibulový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1J1q

Naposledy jste si prohlédli