Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 812 kJ / 1 867 kcal
Bílkoviny60,58 g
Tuky10,52 g
Vláknina18,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy373,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Zdena z JM

18. 11. 2013 08:30

Výborný chlebík Podařil se i ve zdravější verzi 1/2 na 1/2 hladká a celozrnná mouka.Vláčný,voňavý,nadýchaný.

Aniston

20. 5. 2013 20:53

Je SKVĚLÝ :-K:-p jen aspoň celou lžičku soli, ať není chleba planý..ale jinak :yes: LIKE !

Zuzka

23. 3. 2012 09:57

Jana Remkova:Zrovna ho peču a už asi tak po desátý, protože je výbornej, a cibuli i s olejem dávám teplou. Hned jak to osmahnu tak to tam lísknu. Jak to je na ten základní program, tak to nemá předehřátí, tak si myslím, že to tomu akorát prospěje. V návodu u pekárny mám napsnáno, že pokud je vršek chleba propadlý a ne vypouklý, tak je to nejčastěji vinnou velkého množství droždí. Tak třeba zkusit dát trošku míň a nebo stejný množství, ale jinou značku. Já dávám takový to s modrým ptákem ;-)

Alcakv

20. 2. 2012 14:11

Vynikající :-p:-p:-p:-p

Alcakv

20. 2. 2012 14:11

Vynikající :-p:-p:-p:-p

Z-zuzi

26. 1. 2012 20:52

Dnes jsem dělala. Připravila jsem si kvásek ze 3/4 kostky droždí,lžičky cukru a vody. Do pekárny jsem dala mouku,2 lžičky soli,ocet,hotový kvásek a 2 větší osmažené cibule. Zapla jsem program těsto. Po skončení programu jsem udělala bochánek a dala na plech. Nechala jsem ještě 10min a pak dala do vyhřáté trouby na 190´ a pekla asi 45min. Potírala jsem vodou s octem.Dospod jsem dala misku s vodou.
Je výborný!!!:yes:

lenka0

16. 1. 2012 14:55

Mám dotaz, není toho droždí moc? Celý sáček?

Lennniczka

5. 1. 2012 20:14

Tak jsem chleba zkoušela přesně dle receptu mám domácí pekárnuod vánoc tak zkouším různé recepty odsud :-)V pekárně jsem si udělala jen těsto a zbytek jsem dodělala v troubě dala jsem tam tedy jen čtvrt lžičky soli a chléb mi připadal takový nasládlý, chci ho zkusit znovu a doufám, že když dám dvě lžičky soli jak je tu napsáno že chleba bude lepší :-) a taky přidám více cibulky, jinak na pohled vypadal skvěle ;-)

Ivette

1. 11. 2011 20:50

chtěla jsem se zeptat jaká by měla být konzistence těsta...ndělám v pekárně, ale ručně. Děkuji za odpověď

cathleen

6. 3. 2011 11:30

Jaajo, maximalne 10-14 g, melo by to stacit

Jaaja

5. 3. 2011 22:32

Kolik čerstvého droždí na tento poměr surovin? Děkuji

LÉŇA

23. 2. 2011 21:08

Už se peče a tak krásně vooniii, tak jsem zvědavá, ale už teď vypadá k nakousnutí...tohle je má premiéra :-8

Kristý

12. 2. 2011 11:50

Díky za recept, chleba se povedl a moc chutná:yes::yes:

JanaDorazinova

10. 10. 2010 09:40

Cathleen, dělala jsem podle trošku jiného receptu z časopisu "Pošli recept" 2 hrnky vl. vody, 800g hl. mouky, 4 lžíce mléka, 2 lžičky soli, 2 lžišky kmínu, 3 cibule, 1 kostka droždí, 1 lžička cukru a potírá se vodou s octem. Těsto jsem si udělala v pekárně a upekla na plechu. Nechtěla jsem, aby tady bylo hodně stejných receptů, tak přidávám tady a dovolila jsem si přidat fotky. Chleba nemá chybu!!:-p:yes:
Jo, ještě ohledně pečení. Těsto tedy v pekárně a pak do hodně vyhřáté trouby na nejvyšší výkon 5 minut. Pak ubereme na 180 a pečeme ještě asi 40-45 min.

spagetka

10. 10. 2009 12:09

maskovalucka - Docela se divím, že to neupečeš v pekárně, když ji máš. Já tedy pekárnu nemám, takže udělám tvar veky nebo bochánku a na plechu nechám ještě tak 10 min. Jinak na horkovzduchu peču 30 min. na 190°C, po této době vypnu teplotu a nechám jen zapnutý ventilátor asi na 10min. dojít. Pak vypnu i ventilátor a nechám v troubě. Jinak zásadně dávám do trouby hrnek s vodou a i potírám chleba slanou vodou, ale končím spotíráním asi 15 min. před dopečením, aby nezůstal mokrý.
A tenhle chlebík je vynikající:-p;-):yes: Jo a jak píše cathleen - já používám jen čerstvé droždí, nebo kvásek

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí cibulový chléb cibulový chléb v domácí pekárně domaci cibulovy chleba cibulovy chleba z domácí pekárny recepty cibulový chleb z domácí pekárny cibulový chléb z domácí pekárny domácí chleba do trouby cibulovy cibulovy chleb domaci pekarna cibulový chleba z domácí pekárny chléb recepty domácí cibulový cibulový chleba v domácí pekárně domácí chléb cibulový domací pekárna cibulový chléb recept na cibulový chléb z domácí pekárny recept na domácí cibulový chleba recept na chleba v pekarne cibulový chlieb cibulivý chleba domácí chleba cibulovy cibulový chleba domácí pekárna

Suroviny: voda, ocet, sůl, cukr, cibule, mouka hladká, droždí sušené

TopRecepty.cz

Cibulový chléb

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JBD