Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 037 kJ / 248 kcal
Bílkoviny9,13 g
Tuky2,75 g
Vláknina11,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,02 g
Sůl15,00 g
Sacharidy41,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Těsto bramborama trošku řídne, tak s vodou opatrně (záleží dokonce na tom, jestli jsou brabmory vařené v den přípravy nebo den předem. Pak jsou trochu sušší). Vody tedy raději míň a během vymíchávání po troškách přilévat.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Pavlína

12. 12. 2013 18:00

Chleba mi z boku celý prasknul, co dělám špatně??? může to být tím, že jsem začínala 15 minut na 250 a pak teprve přešla na 150 stupňů?

Martina29

29. 1. 2013 19:16

Už to kyne :-p:-8, tak jsem zvědavá jak se povede;-):-K

Luciferka

28. 1. 2013 15:06

Prosím o radu, dělám vše podle postupu, chlebík je výborný, ale mám ho pořád dost nízký, co s tím?Díky za pomoc :-//

Tomáš

4. 1. 2013 13:37

pekař: mám novou domácí pekárnu a chci zkusit nějaký dobrý chléb upéct. Rád bych nějaký recept . Děkuji tomáš Boroš tomasboros@seznam.cz

Lucie

5. 11. 2012 10:17

Lucie:nějak se mi umazal kus textu. Do těsta jsem přidala lněné semínko...

Lucie

5. 11. 2012 10:15

Včera jsme dojedli kupovaný chléb a obchody o víkendu na vsi zavřené, tudíž jsem se pustila do pečení a tento recept je jednoduchý a výsledek je výborný. Do těsta jsem a už zbyl jen kousíček.

magdalenka

15. 7. 2012 14:51

Len som piekla opačne, ako píšu v postupe - najpr na 200 stupňov a potom asi na 160 stupňoch som dopekala...:-D

spagetka

15. 7. 2012 14:47

jak to že jsem nehodnotila, dyk ho dělám :-O:-O:-8:-8:yes::yes:

spagetka

15. 7. 2012 14:46

magdalenka:hezounká fotečka a tedy i velmi chutný chlebík :-p:-p:yes::yes::yes:

magdalenka

15. 7. 2012 14:11

Nechcelo sa mi do obchodu, tak som sa rozhodla pre tento recept, foto prikladám, chuťovo výborný! Miesila som ručne, nechcelo sa mi vyťahovať DP, mám rada prácu s cestom.

pekař

7. 7. 2012 11:17

Zašlu osvědčené recepty na pravý kváskový chleba našich babiček.To co pečete,jsou buchty z kvasnic,ale pravý zdraví prospěšný chleba je pouze kváskový,z žitné mouky.Zkuste péct chleby podle osvědčených starých receptů,jsou super a velmi jednoduché z 5 surovin z toho jeden je kmín,který nemusí být:-))Takže mouka,kvásek,voda a sůl.Toť vše:-)):-)

Věra

10. 5. 2012 10:25

Skvělý recept na chléb.Povedl se na poprvé a chutnal celé rodině.Děkuji a doporučuji vyzkoušet :yes:;-):yes:

Rezident

16. 4. 2012 18:28

Chleba výbornej, jen se mi vždycky připeče spodní stranou k pečícímu papíru. Poradí někdo????:-//

Michel

29. 3. 2012 17:48

Dneska jsem si ho upekla. Je úplně super. Zítra peču znova.!!!!!:yes::-D

Lenka

10. 3. 2012 14:22

já doma místo brambor,přidávám rozmočenou patku z chleba.nám to víc chutná

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chleba recept recept na chleba pečení chleba pečení chleba v troubě chléb recept recept na peceni chleba pečeme chleba recepty na pečení chleba pečení chleba recept recepty na chleba jak si upéct rychlý chleba pečení domácího chleba recept na chléb recept chléb pečeme v domácí pekárně jednoduchý domácí chléb pečený v troubě jednoduchý domácí chléb v troubě pečení domácího chleba v troubě pečení chleba recepty recept chleba

Suroviny: mouka hladká, brambory, sůl, kmín celý, ocet, cukr, droždí, voda

TopRecepty.cz

Domácí bílý chléb

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0E3