Guláš SPECIÁL
Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso nejprve 24 hodin marinujeme v pikantní směsi koření. Určitě stojí za vyzkoušení.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 11 862 kJ / 2 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,79 g |
Tuky | 28,48 g |
Vláknina | 142,25 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 4,21 g |
Sůl | 10,40 g |
Sacharidy | 323,32 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Guláš, který je na fotografiích, je uvařen z daňčí plece a byla to delikatesa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 8. 2020 18:51
30. 10. 2019 16:30
19. 9. 2017 07:36
![:no: :no:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/29.png)
16. 4. 2017 08:40
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
11. 6. 2014 12:18
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
jo
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
20. 2. 2014 13:10
11. 7. 2012 21:55
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
11. 7. 2012 16:35
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
10. 7. 2012 12:06
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
10. 7. 2012 11:52
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
10. 7. 2012 11:24
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-? :-?](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/25.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
5. 7. 2012 21:38
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
5. 7. 2012 21:06
24. 5. 2011 10:20
Pak hodim fotku
28. 8. 2010 13:31
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Guláš na slanině s francouzskou hořčicí
Přidáno před 2 hodinami
Škvarky z hokkaidó dýně
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí křupavé česnekové nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Zelné placičky se sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Barevný piškot bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Salát z řapíkatého celeru
Ivcatkoo uvařila před 35 minutami
Křenová omáčka
Jana4503 uvařil před 2 hodinami
Těstovinový salát se sýrovou omáčkou, zeleninou a šunkou
faluska uvařila před 3 hodinami
Brokolicové placičky
Lennulinka uvařil před 3 hodinami
Drožďová polévka
jančab uvařil před 4 hodinami
Bublanina šlehačková
collins uvařila před 6 hodinami
Kapustovo-klobásovo-bramborová polévka
ctomala uvařila před 8 hodinami
Bábovka s mákem, rozinkami a ořechy
Moanka uvařila před 9 hodinami
Šlehačkové taštičky s jahodami
Jajka77 uvařil před 10 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Macetka uvařil před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: gulaš hovězi speciál guláš z danka dančí guláš hovězí guláš speciál hovězí guláš recept dobrý dančí guláš dančí guláš recept vaření guláše nahořklý guláš dančí maso recepty vepřový guláš special guláš s daňka dančí plec postup pri vareni gulase guláš postup danek gulas srnčí guláš speciál výborný hovezí gulaš guláš danci plec recept
Suroviny: kližka hovězí, cibule, celer, česnek, hořčice plnotučná, maggi, omáčka worcesterová, omáčka sojová, kečup sladký, koření kari, kmín drcený, paprika sušená sladká, majoránka, pepř mletý, sádlo, pivo světlé, rum, mouka hladká, hlava vepřová
Guláš SPECIÁL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ05
29 názorů