Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

16. 12. 2010 14:47

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 197 kJ / 2 676 kcal
Bílkoviny225,80 g
Tuky124,56 g
Vláknina28,80 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,50 g
Sacharidy148,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Vánoční svátky jsou stvořeny pro kvalitní gastronomii. Odkládáme běžné ingredience a často experimentujeme s různorodou mezinárodní kuchyní. Česká kuchyně je však na pokrmy patřící k Vánocům velmi bohatá a pestrá. Pokud nevíte čím potěšit o Vánocích, nabízíme recept z projektu regionální gastronomie Stezky dědictví.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Dana61

2. 5. 2013 10:42

to musí být dobrota:yes::-D bohužel, dančí je pro mě nedostupné:yes:

Eliza

1. 5. 2013 22:04

Moc dlouho jsem se na to těšila a nebylo to nadarmo.:-p Fakt jsme si pochutnali, takže díky za recept a - moc často to nepíšu - budu opakovat, podle možností snad brzy.:yes:+

Stezky

17. 12. 2010 14:37

Fotky je škoda, ale když se to vyrábělo, nějak se na to zapomnělo a pak už jsme to snědli :-D mám i FB www.facebook.com/#!/stezkydedictvi

zizala

16. 12. 2010 18:49

Recept se mi líbí, dávám bodík a zkusím z hovězího, zvěřina je pro nás nedostupná.

Bibinka

16. 12. 2010 18:43

Stezky dědictví, vítám tě do naší Topkové rodiny, jako dalšího nového člena a přeji, aby se ti u nás líbilo;-).

Moje babička dělávala něco velmi podobného z králíka a taky z kapra-někdo z rodiny to má strašně rád, já nikoliv, ale 4.boda dávám, škoda, že nemáš u receptu fotku:-S

Stezky

16. 12. 2010 16:02

Jsem rád, že se líbí, je to fakt ověřená lahůdka! Srnčí by šlo určitě taky.:-)

spagetka

16. 12. 2010 15:51

:-p:-p:-p:yes::yes:

maris

16. 12. 2010 14:57

Simonko - je to tak;-):-))

Simona Skolakova

16. 12. 2010 14:54

Maris ty jsi také na tu zvěřinu viď?;-)já taky :-p;-):yes:

Simona Skolakova

16. 12. 2010 14:52

To zní moc zajímavě.;-):yes:+1

maris

16. 12. 2010 14:52

Nádherný recept, kdybych měla dančí / nebo jinou zvěřinu - myslím, že by se hodilo i např. srnčí / tak bych se asi neudržela a šla hned vařit:-). Ukládám si a posílám velké+:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dančí maso recepty pohlreich dančí guláš s perníkovou omáčkou recepty z dančího masa perníková omáčka dančí kýta pohlreich dančí guláš na červeném víně dančí na švestkách hovězí guláš se švestkami švestkový guláš maso v perníkové omáčce gulas na svestkach dančí maso recepty daněk recepty hovězí se svestkami a pernikem dančí maso dančí guláš na víně guláš z dančího gulas s pernikem danci omacka srnci se svestkami

Suroviny: švestky sušené, šťáva jablečná, skořice, olej, maso dančí, sůl, pepř, mrkev, celer, cibule, rajče, bobkový list, jalovec, víno červené, perník

TopRecepty.cz

Dančí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkQj