Buchta z rebarbory a borůvek
Kyselá chuť rebarbory dokonale vyvažuje sladkou chuť moučníků a v poslední době je tak velice oblíbeným komponentem při pečení různých řezů a koláčů. Kombinace borůvek, rebarbory a křupavé drobenky na jemném těstě je v této buchtě velice osvěžující a příjemná.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 24 931 kJ / 5 959 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,88 g |
Tuky | 225,31 g |
Vláknina | 21,00 g |
Cholesterol | 529 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 884,35 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2021 20:35
zizala: Díky.
7. 6. 2021 10:40
6. 6. 2021 19:12
"Rebarboru jsem blanšírovala. "
No a proč? Kvůli pohodlnějšímu zpracování???
6. 6. 2021 18:30
26. 7. 2013 16:46
26. 7. 2013 15:59
26. 7. 2013 15:38
26. 7. 2013 13:34
misutoo: neboooj, beru, šéfe
26. 7. 2013 13:31
26. 7. 2013 13:28
26. 7. 2013 13:18
26. 7. 2013 13:17
26. 7. 2013 13:13
Autorovi navrhuju, vyložené přidané nesmysly vymazat, ale je to na něm. Jen kvůli názvu bublanina?
26. 7. 2013 12:48
Kreceptu bych podotkla, že by ses mu měla více věnovat a pěkně rozepsat, uvědom si, že je tu plno začínajících kuchařinek a ty by s tím strohým popisem měli problém-jak udělat těsto, jak udělat drobenku, na kolik stupňů péct a na jak dlouho, alespoň přibližně, atd.tak se polepši a pak ti dám boda, buchta bude jistě dobrá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 7 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 8 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 9 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 10 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 10 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 10 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Jak připravit drobenku? Každá kuchařka má svůj oblíbený recept, stačí si vybrat
Další recepty
Tématické fráze: buchta z rebarbory rebarbora recepty na buchtu bublanina z rebarbory rebarbora buchta buchta s rebarbory buchta z rebarbory recept recept na buchtu z rebarbory buchty z rebarbory recept buchta z rebarbory hrnickova buchta z rebarbory buchta rebarbora co udelat z borůvek recept na rebarborovou buchtu recept na rebarborovou buchtu rebarbora bublanina recept buchta s boruvky rebarborová buchta hrníčková bublanina rebarbora recepty na rebarborovou buchtu rebarbora recepty
Suroviny: cukr krystal, mléko, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, máslo, cukr krystal, mouka polohrubá, borůvky, rebarbora, tuk, mouka hrubá
Buchta z rebarbory a borůvek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXJ3
14 názorů