Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 11 808 kJ / 2 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,36 g |
Tuky | 178,19 g |
Vláknina | 24,81 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 46,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 4. 2020 13:11
19. 4. 2020 12:45
19. 4. 2020 12:44
19. 4. 2020 12:22
Ba ne, takovou kuchařskou zhovadilost bych si nedovolil prezentovat jako radu
No, ale mám odzkoušeno ještě jednu věc stran té tlusté blány: v případě podezření na její budoucí nepoživatelnost ji nechám vcelku a přihodím ji k masu (a vyhodím ji až posléze).
Ale mé postupy berte s rozvahou... Např. do vánoční polévky z kapra použiji na vývar doslova i poslední šupinu (tedy vyjma žluči a střev, pokud se mi tato nechce obracet naruby a čistit). Ale mačaft o tom nemá ani páru, protože by polévku takto připravenou se ffší pravděpodobností nepozřel...
19. 4. 2020 12:16
19. 4. 2020 12:11
19. 4. 2020 12:00
19. 4. 2020 11:47
Takže s nimi zcela souhlasím.
Když bud chtít "čisté" maso koupím jiný kus zvířete...
19. 4. 2020 11:35
Kdysi, z čiré lenosti, jsem kližku neodblanil a vůbec jsem se s ní moc nepáral...
Tepelnou úpravou se šlašky ztratí, šlachy povolí, úpony zgelovatí a sós více želíruje a celkově je plnější
A od těch dob se s kližkou moc nemaluju...
No, na rozdíl od Písně práce je LENOST matka pokroku, že
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 10 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 15 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 9 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 11 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 11 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hovězí kližky
Suroviny: kližka hovězí, vývar hovězí, víno červené, slanina, sádlo, máslo, olej, cibule, mrkev, žampióny, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, bobkový list, tymián čerstvý, sůl, pepř
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3wG
9 názorů