Svíčková omáčka z tlakáče
Suroviny
Porce: 6 porci
Nutriční hodnoty
Energie | 11 318 kJ / 2 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,27 g |
Tuky | 186,48 g |
Vláknina | 43,24 g |
Cholesterol | 834 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,88 g |
Sacharidy | 61,17 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 1. 2021 12:22
sabipupp: asi by bylo třeba opravit v postupu dobu vaření - píšeš "Necháváme dusit v tlakáči cca 90-120 minut." a to je opravdu moc. Ne každý čte všechny komentáře, aby se dozvěděl, že jsi maso dělala v hrnci
7. 1. 2021 11:50
bofinka: ano já ho dělala v hrnci, ale jak píše paní pod vámi, svíčkovou můžeme i péct. Je spoustu receptu a spoustu receptu je jiných. ❤️Já ráda tento recept
7. 1. 2021 11:47
hospodyne: Velice hezky jste to napsala, jinak já osobně svíčkovou miluji a čas ji ráda věnuji❤️.
5. 1. 2021 15:36
Jak jsem dobre pochopila, maso jsi pripravovala v normalnim kastrolu. Mne se totiz zda doba vareni v tlakovem hrnci prehnane dlouha . . . . .
5. 1. 2021 00:17
Já si myslím, že tento recept naopak může třeba mladou kuchařku inspirovat k vyzkoušení. A co je a není svíčková, o tom by se dalo nekonečně dlouho polemizovat. Viz jiné recepty na TOPkách. Od mletého masa po vepřové i drůbeží. A mezi námi, dusit nebo péci svíčkovou celé dopoledne si můžeme dovolit my, důchodkyně a kuchařky s odrostlými dětmi. Za mě
4. 1. 2021 23:00
mika59: Měla jsem krásnou fotku z minulého roku, bohužel jak jsem napsala název svíčková na smetaně nechtělo se to uložit, proto je to svíčková na smetaně z tlakáče, v receptu je proto napsáno že se může dělat v hrnci nebo tlakáči. Jen pro objasnění ❤️
4. 1. 2021 22:44
Mám ráda tlakáč a hodně používám. Jen svíčkovou bych tak neudělala. Prosím, berte to jako jen názor..a určitě ji nehaním, jen si myslím, že tohle jídlo si zaslouží tu péči a čas, si pohrát. Pokud to dělám takhle, je to alla svíčková na rychlo. Ale zase pro někoho proč né.? I já takhle improvizuji. ale není to svíčková...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo-rajčatový humus
Přidáno před 31 minutami
Tilápie na másle a citronu
Přidáno před 1 hodinou
Bramborové lokše s husím sádlem
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 16 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 23 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno 12. 6. 2024 09:48
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 9 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 9 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 11 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 14 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 14 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 14 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, slanina, cibule, mrkev, celer, petržel, máslo, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, hořčice, citron, smetana 33%, sůl
Svíčková omáčka z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JvBy
7 názorů