Kančí gulášek z kančí kýty
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 568 kJ / 1 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,37 g |
Tuky | 101,91 g |
Vláknina | 18,21 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,55 g |
Sacharidy | 40,43 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Guláš jsem zahustila škrobem, aby byl bezlepkový, ale je možné použít i polohrubou mouku nebo nezahustit vůbec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2021 14:31
Lenka Škulinová:
27. 3. 2021 14:22
Eja57: Vyhodit, to je jen na marinování, aby maso změklo, ale pak už ho nepotřebujeme, navíc by to bylo nasáklé tím syrovým masem a to bych si neriskla použít dál. Hezký den, L
27. 3. 2021 14:18
Souhlasím s Terezou
Aaale dotaz - nějak jsem nepochopila co s Halali na marinovani? Vyhodit? Dát k masu?
Aaale dotaz - nějak jsem nepochopila co s Halali na marinovani? Vyhodit? Dát k masu?
27. 3. 2021 14:11
tejaja: Moc děkuji, taky to dalo pár dní práce...
27. 3. 2021 14:02
Krásny recept. Niet tomu čo dodať.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 8 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 20 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 50 minutami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 54 minutami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 1 hodinou
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 1 hodinou
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 2 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 4 hodinami
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 4 hodinami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kapie jsou oblíbené na zdobení pokrmů studené kuchyně. Používáme je především čerstvé, v pomazánkách je ocení i děti
Další recepty
Suroviny: kýta kančí, halali, cibule, slanina anglická, vývar zeleninový, rozmarýn, jalovec, koření nové koření, paprika čerstvá červená, bobkový list, kmín celý, sůl, máslo, škrob
Kančí gulášek z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kA2Y
5 názorů