Variace na čínu z vepřové plece
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 899 kJ / 454 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,10 g |
Tuky | 23,41 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 4. 2021 08:58
"Variace na čínu z vepřové plece"
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma leč tento rcp je sice také variace, ale na ČÍNU, tedy z čínské kuchyně by měl i vycházet, že
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
Lenka Škulinová:
Mně se líbí i Mišíkova Variace na renesanční téma leč tento rcp je sice také variace, ale na ČÍNU, tedy z čínské kuchyně by měl i vycházet, že
V komentu se oháníte rozumným člověkem, ale Homo sapiens jen trošku zběhlý ve vaření ví, že ČÍNA na rozpálené pánvi je otázka jednotek minut, v tomto případě zeleninu přidat jen co maso zbělá a celková tepelná úprava trvá do pěti minut
No a že je pak zelenina chrumkavá, tak to také patří k ČÍNĚ stejně jako to, že jídlo nemá pustit šťávu
6. 4. 2021 23:18
casino: Napsala jsem tam délku na naložení a pak dokud maso není hotové, cca 20 minut, u většiny jiných receptů jsem ani nenašla čas a dobu. Opravdu není hezké zmiňovat "záměrně", to skutečně nedělám. ale děkuji za názor, myslím, že každý rozumný člověk pochopí 20 minut, ale dobré
6. 4. 2021 23:04
No, autorka rafinovaně nezmiňuje délku tepelné úpravy, která je pro poživatelnost tohoto jídla klíčová.
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...
Mám tu cosi podobného, snad vám to bude ku prospěchu
https://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuch...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 10 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 4 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 4 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 6 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 9 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 9 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 10 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 10 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Velká houbová mapa 2024: Plné košíky hlásí houbaři ze Středních Čech, na bramboračku si nasbíráte i na Vysočině
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, mrkev, pórek, škrob, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, olej sezamový
Variace na čínu z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lBpV
3 názory