Jelení kýta v zeleninové omáčce s brusinkami a perníkovým knedlíkem
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 717 kJ / 2 800 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,29 g |
Tuky | 163,47 g |
Vláknina | 33,04 g |
Cholesterol | 691 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 171,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo ovocného čaje můžeme použít červené víno.
Koření můžeme svázat do kousku plátýnka nebo vložit do čajítka
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 11. 2022 09:13
Marie Svarcova: a já moc děkuji za krásný komentář
9. 11. 2022 09:52
Vypadá to úžasně a určitě tak i chutná. Výborně se bude hodit o vánočních svátcích. Maruško děkuji za recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 45 minutami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 1 hodinou
Naložené ředkvičky
Přidáno před 12 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 21 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 1 hodinou
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 1 hodinou
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 10 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 14 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 15 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 17 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 17 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Další recepty
Suroviny: kýta jelení, slanina, mrkev, celer, petržel, cibule, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, jalovec, cukr třtinový, citron, čaj ovocný, brusinky, ghee, vývar masový, sůl, rohlík, perník na strouhání, vejce, mléko, máslo, mouka hrubá, koření do perníku, sůl
Jelení kýta v zeleninové omáčce s brusinkami a perníkovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5ynkA
2 názory