Brandade z tresky
Hledáte inspiraci jak připravit rybu? Vyzkoušejte specialitu francouzské kuchyně a to brandade. Jedná se o kaši z tresky, uvařenou v mléce společně s aromatickým tymiánem, smíchanou se šťouchanými brambory. Příprava tohoto pokrmu není žádná věda, a tak si můžete kus Francie užít i u vás doma.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 505 kJ / 1 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,18 g |
Tuky | 38,02 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 102,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdyby někdo nechtěl použít mléko z masa, výborné to je se smetanou. Použila jsem tmavou chlazenou tresku a citronový olivový olej.
Zdroj a inspirace Kaufland, upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2023 09:36
20. 6. 2023 07:43
19. 6. 2023 19:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 5 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 4 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 30 minutami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 56 minutami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Duhový dort
Andreass uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: treska, brambory, mléko, cibule, olej olivový, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, sůl, pepř mletý, máslo
Brandade z tresky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RY4X
3 názory