Pašticada
Tato kořeněná omáčka s vyzrálým hovězím masem si zcela jistě najde své příznivce. Díky naložení je maso křehké a šťavnaté a delikátní omáčka plná zeleniny. Zkuste ochutnat, zajisté budete spokojeni.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 11 148 kJ / 2 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 290,87 g |
Tuky | 106,18 g |
Vláknina | 20,59 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 2,69 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 49,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: 24 Chorvatsko..upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 8. 2023 20:12
7. 8. 2023 15:27
7. 8. 2023 07:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 5 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 6 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 6 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 7 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 7 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 8 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 8 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 8 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně špikovat maso? Zůstane pěkně šťavnaté a má výrazně lepší chuť
Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Zjistili jsme, kde mají v Praze nejlevnější jahody: Kilo českých jahod pořídíte už za 110 Kč, hezky v košíku a u tramvaje
Další recepty
Suroviny: svíčková falešná, mrkev, česnek, slanina uzená, koření hřebíček, celer, mrkev, cibule, sádlo, hořčice plnotučná, víno červené, švestky sušené, protlak rajčatový, bobkový list, vývar masový
Pašticada
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR2jN
3 názory