Řezy jsou neodmyslitelnou součástí české kuchyně, jaké oblíbené jsou ty vaše?
Sladké na jazyku se rozplývající řezy jsou součástí našeho běžného jídelníčku. Každý z nás si jistě rád dopřeje sladkou tečku nejen po nedělním obědě. Existuje spoustu druhů a variací jak připravit řezy, proto si každý jistě vybere ty svoje oblíbené.
Máme pro vás pár tipů na dokonalé řezy
Mezi nejznámější a velmi oblíbené jsou Míša řezy, které vás uchvátí jsou chutí a snadnou přípravou. V sezoně plné ovoce si můžeme připravit lahodné řezy s ovocným krémem. Pro milovníky čokolády tu máme řez plněný krémem z pařížské šlehačky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 9 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 12 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Co je české, to je dobré! Díl II.: Jak na pravá povidla, tradiční koláče a typické škubánky?
9 nejzajímavějších způsobů, jak využít igelitové sáčky: Hodí se při obalování, zdobení i pro přípravu „sáčkové omelety“
Jak správně grilovat sýry: Hermelín potřebuje alobal, halloumi nebo oštiepok stačí jen potřít olejem a budou skvělé