Bůček pečený s badyánem
Suroviny
Porce: 4-6 podle porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,03 g |
Tuky | 297,99 g |
Vláknina | 16,65 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 44,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dokud nevyzkoušíte, nebudete věřit, co ten badyán s tím hřebíčkem s tím masem udělá-je výbornej a já si ho musím sama pochválit!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2013 12:02
Adelaide: Adi, děkuji, že jsi vyzkoušela a že chutnal mě těší. Máme bůček rádi
26. 1. 2013 18:18
Zkusila jsem upéct bůček dneska. Nechtěla jsem dělat jen obyč s kmínem a cibulí - tolik vůní z koření a přece tam pořád zůstala chuť bůčku. Akorát jsem nedávala ten solamyl a o něco míň badyánu.
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo
22. 1. 2012 16:40
Bibinka - mockrát děkuju :)
22. 1. 2012 16:04
Tanicka:Táničko, proč by ses nezeptala, za to nic nedáš Z bůčku se krásně nají rodina i s více členy, akorát, když ho kupuješ, musíš vybírat a nečapnout hned ten první některý má kůži, některý chrupavky i kosti, některý je čistý, taky může být moc tlustý, nebo tak na půl, ale i libovější lze najít a ten kupuji já-ten má jen takový proužek tučnějšího a to se vypeče. Jsou ale gurmáni, kteří ten tlustý milujou Jinak bůček jako takový má výbornou chuť a bývá z něj dostatek šťávy tím, že to tučnější se vypeče Můžu-li ti poradit, tak ho udělej a myslím, že chvála bude nasnadě
22. 1. 2012 14:25
Láká mě to zkusit. Ještě nikdy jsem ale nedělala bůček, tak se úplně přitrouble zeptám - jak a podle čeho ho mám v obchodě vybírat? Dá se z bůčku vůbec najíst jako "z masa" nebo je tam jenom "sádlo" :)??? Děkuju
4. 12. 2010 12:56
Netradiční koření, ale jistě výborné
4. 12. 2010 12:35
Bibi to je super
4. 12. 2010 12:19
Simonko, věř, že chuť je vynikající, jinak bych si to sem nedovolila dát. Jak říkám, dokud nevyzkoušíš, neuvěříš
4. 12. 2010 11:45
neumím si tu chuť představit,ale je to velice lákavé+1
3. 12. 2010 20:28
3. 12. 2010 20:17
To je krásný recept za další+Při pečení to musí nádherně vonět
3. 12. 2010 19:51
Bibi, kde jsi nechala slušné vychování?? tohle se dělá, když chci chroupat jen zeleninu? ukládám a zkusím, nedokážu si představit tu chuť... ale vypadá to náramně
3. 12. 2010 19:36
Michsamant,já brečím smíchy
3. 12. 2010 19:35
Daniellko, já bych řekla že ne tou jeho klasickou vůní, ale můžeš udělat kompromis, že hřebíčky dej třeba jen 2 či 1, nebo ho vynechat a dej o trošku víc badyánu. Ale chlapovi to bude chutnat určitě
3. 12. 2010 19:26
Bibi, to vypada naramne, ale neni to moc aromaticke??? Chtela bych vyzkouset, ale manzel neji ani rajskou, ze je v ni citit hrebicek...???? Ode mne mas bodik, ja tohle koreni miluji . Dej prosim vedet, jestli je tam ten hrebicek moc citit..??? DIK
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 1 hodinou
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Právě bylo uvařeno:
Hovězí plátek s hořčicovou omáčkou
BANIK9 uvařila před 1 hodinou
Rajská omáčka
romanadasa uvařila před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Elivet uvařil před 2 hodinami
BeBe řez s kávovým krémem
Misinka91 uvařila před 2 hodinami
Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
Jitka J. uvařila před 2 hodinami
Moravský vrabec
Arasidka uvařila před 3 hodinami
Bezinkový sirup
Arasidka uvařila před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
machyrk uvařila před 4 hodinami
Troubelín - Hermelín z trouby
Jomanka uvařila před 4 hodinami
Salát s balsamicovou zálivkou
Mili4 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Apetit piknik je tady: Podívejte se na největší lákadla a praktické informace
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Také milujete pečený bůček s báječně křupavou kůží? Víme, jak toho docílit
Další recepty
Tématické fráze: pečení bůčku pečeny bucek bůček pečený jak udělat buček pečený maso vepřové maso recepty pečený bůček recepty bůček recepty pečený bůček s hřebíčkem libový na pečený bůček recept s badyjánem jak dělat pečený buček recepty s badyjanem pečený bůček recept jak udělat pečeny buček maso s badyánem pečení maso peceni-bucek www recepty cz kuchařka krkovička v alobalu pečený libový bůček
Suroviny: bůček, cibule, česnek, badyán, koření hřebíček, kmín celý, sůl, solamyl
Bůček pečený s badyánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkZl
20 názorů