Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné řízky v alobalu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 2. 2008 16:52

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 829 kJ / 676 kcal
Bílkoviny5,76 g
Tuky36,02 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 28 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy72,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

30. 12. 2009 22:25

Už podle fotky to vypadá báječně, mám na to chuť, takže to ihned dávám do oblíbených a co nejdříve zkusím.:yes:

Jana Pá

2. 4. 2009 18:22

Nemusíte dělat kapsu - stačí masíčko naklepané-je jedno jaké - vepřové, kuřecí - potom jen natřete např. hořčici, pokladu cibulí,dám kousek uzeniny - salám,špekáček :-?sýr cihla kousky (pokud není dám měkký sýr - snažím se rozetřít), a znovu dávám , jak se říká , co dům dal-já někdy i kyselé zelí , houby, jak říkám, co máme náhodou hned v lednici,zabalím a dám do trouby na plech - já dělám 4 balíčky (jeden z toho musí být dietní), jinak normální tj. se slaninou atd. Na plech nedávám vodu nic, jen ty "pytlíky" a nechám to na 180 stupňů cca 40 min., už nekontroluji, jen vytahuju k obědu a zatím to funguje už 20 let u nás.;-)

Ivana79 Ivana79

2. 4. 2009 14:44

A mäso pečené v alobale je vždy úžasne šťavnaté a mäkké.

Ivana79 Ivana79

2. 4. 2009 14:43

Musím len potvrdiť,je to výborné :-pJa som namiesto uhorie dala zaváranú kapiu,aby to na reze vyzeralo farebnejšie.Naozaj,tá kombinácia jablka,slaniny,cibule a sladko-kyslej uhorky alebo kapie je super.Dávam bodík:yes:

Paprika Paprika

3. 3. 2009 21:00

šoupla jsem to hned do oblíbených. :-p

vybusna vybusna

3. 3. 2009 19:36

vies co ...stavy aj bez vytekania tam bolo vela....ale vies co, ak mas keramicky noz, tak sa ti podari ten otvor vyrezat. ja som mala akurat tu prvu kapsu taku akuratnu. neviem na ako si krajas maso na rezne, ale predpokladam, ze ich vyklepavas, tak ich nekrajas na uplne tenko...ja som tie ostatne mala tak normalne...no mozno o polcentaku hrubsie ako obycajne. dos mi pomohlo ze som sa rozhodla to narezat zvrchu a nie zboku...takze som to pchala do hlbky a nie do sirky. no a uhorky som mala koktejlove...to su tie malicke a tenucke. no skus to...pretoze to jedlo je bozie.

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2009 19:26

vybusna, vypada to fakt úžsně, hned bych do toho šla:-) Jenže!!! Já mám všechno maso už nakrájené v mrazáku a nevím, jestli bych tam vytvořila kapsu. Možná, že by to šlo jen zabalit-přeložit jedu půlku druhou půlkou a spojit? Asi by z toho vytekla ta šťáva víc do toho alobalu, že? Ale, vlastně by to nemuselo být na škodu. ;-)

vybusna vybusna

3. 3. 2009 18:52

jednym slovom vynikajuce a este raz vynikajuce. kapsy som robila z vykosteneho kare. a slaninu som mala len prerastanu a pokrajanu na kocky, takze preto vyzeraju hotove, akokeby boli *strapate* vonkoncom som netusila ako budu chutit jablka v kombinacii s teplou uhorkou, ale funguje to a nebojte sa toho...ja som tak vo vseobecnosti zistila, ze jablka mi v kombinacii s masom pridu take mdle, takze ta uhorka to tam pekne ozivila. jedina chybicka...mesiaciky jablk, ktore som vkladala uz len do alobalu som neosupala a supka , ako keby stvrdla...no poucila som sa.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smažené plněné řízky vepřové plněné vepřové řízky plneny rizek vepřové maso v alobalu vepřová kýta v alobalu přírodní řízek z vepřového masa veprove plnene rizky kuřecí kapsa v alobalu řízky z vepřové kýty veprove rizky v troube plněné řízky vepřová kýta trouba vepřový přírodní řízek v alobalu maso v alobale recepty kureci rizek v alobalu plněné vepřové řízky,recept+obrázek maso v alobale plněne řizky recept vepřove recepty vepřové řízky z kýty vepřové maso v alobale plněné řízky-recept

Suroviny: kýta vepřová, jablko, slanina, okurky sterilované, sůl, kmín celý, cibule, hořčice

TopRecepty.cz

Plněné řízky v alobalu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5Y