Játrový sýr smažený v trojobalu
Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 031 kJ / 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,98 g |
Tuky | 9,31 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 640 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Byla jsem dnes večer už opravdu hodně líná a nechtělo se mi nic složitého k večeři vymýšlet. Tohle byla taková celkem chutná rychlovka bez ničeho, jen se zeleninkou, ale hodilo by se to i jako hlavní chod s bramborovou kaší a nějakým zeleninovým salátem. Není to finančně ani časově náročné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 1. 2023 23:34
1. 6. 2020 22:03
No, "Přání otcem myšlenky" neboli "Lidé rádi uvěří tomu, čemu uvěřit chtějí", že
1. 6. 2020 20:33
1. 6. 2020 20:11
1. 6. 2020 19:52
Já do použitých surovin vždy píšu ten název,který je uveden na obalu daného výrobku.V tomto případě"játrový sýr"
Ale jinak není problém obalit a usmažit sýr hranatého tvaru,jak píšu v popisku pod fotkou
31. 5. 2020 15:02
"Játrový sýr smažený v trojobalu"
No, pamatuji doby, kdy se ještě dbalo na rozdíl mezi
játrovým SÝREM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
a
játrovým SALÁMEM
https://www.google.com/search?q=j%C3%A1trov%C3%BD+...
29. 7. 2012 15:42
Je to opravdu taková rychlovka a jak uvádím"pro začátečníky"nenáročné jak o financích,tak o časeDají se dělat různé laskominky,ale v dnešní době...
Ještě jednou díky
29. 7. 2012 14:30
15. 7. 2012 15:40
5. 9. 2011 16:04
Také jsem kdysi smíchala játrovou paštiku s kořením,vajíčkem a strouhankou na takové jako by "karbenátky"To osmažit šlo a nebyly špatné,ale paštiku,jako takovou bych asi též neměla odvahu osmahnoutUž jsem obalovala i hranatý játrový sýr ve staniolu,píšu to pod fotkou s játákem a také je to dobré.Hlavně záleží,jak tuhý ten játrák je-čím tužší,tím lepšíNení to na jídlo 3 x v týdnu,ale taková menší úleva pro"kuchtíky"a odpočinutí od velkého vaření
3. 9. 2011 22:23
3. 9. 2011 14:29
3. 9. 2011 14:07
2. 9. 2011 22:31
2. 9. 2011 22:26
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 17 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 21 minutami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 26 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 30 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 44 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 45 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: smazeny jatrovy syr trojobal syr játrová paštika v trojobalu játrový sýr obalovaná paštika trojobal na sýr paštika v trojobalu játrový sýr recept játrový sýr složení recept na játrový sýr obalovana jatrova pastika trojobal obaleny jatrovy syr rychlý trojobal paštika v pozlatku jak obalit sir na smažení smazena pastika recepty z lanchmitu játrový sýr smažený syr v trojobalu
Suroviny: sýr játrový, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej, salát ledový, rajče, paprika čerstvá žlutá
Játrový sýr smažený v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JE4o
20 názorů